ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

«Υγειονομική βόμβα» στο κέντρο της Αθήνας με 6.000 αστυνομικούς από όλη την Ελλάδα

Παρέμβαση για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει αναφορά στην επίθεση της Αστυνομίας στην ειρηνική συγκέντρωση μελών και στελεχών του ΚΚΕ και ζητά από την κυβέρνηση και από την αστυνομία.. «να σταματήσουν να επενδύουν στην όξυνση της έντασης». Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απαιτεί να αφεθούν ελεύθεροι οι προσαχθέντες και αναφέρει:
«Όλες οι εκδηλώσεις οι οποίες έλαβαν χώρα από σήμερα το πρωί τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο από το ΚΚΕ και όσο από το ΜεΡΑ25 είναι εκδηλώσεις στις οποίες υπήρξε πλήρης τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων».
Τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ, μιλά για «υγειονομική βόμβα» στο κέντρο της Αθήνας που «δυστυχώς αποτελεί το γεγονός ότι έχουν μεταφερθεί 6000 αστυνομικοί από όλη την Ελλάδα αυτή την ημέρα, με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και της Κυβέρνησης» και υπογραμμίζει πως «αυτό είναι το πρόβλημα αυτή τη στιγμή, αυτή είναι η υγειονομική βόμβα και όχι οι ειρηνικές, περιφρουρημένες συγκεντρώσεις, οι οποίες τηρούν όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας».
Δημοσίευμα του lamiareport αναφέρει ότι η Διμοιρία Υποστήριξης που είχε σταλεί από το ΑΤ Δομοκού στην Αθήνα για να συμμετάσχει στα αστυνομικά μέτρα, τέθηκε σε καραντίνα και επέστρεψε στη βάση της, μετά τον εντοπισμό αστυνομικού που είναι θετικός στον κορωνοϊό. Το ίδιο ανάφερε και ο γραμματέας τη ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

 foto avgi.gr