ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Στ. Πέτσας: Κανένας λόγος καραντίνας για τον Μητσοτάκη

Μητσοτάκης -Ιερώνυμος το καλοκαίρι του 2019
Είχε συναντηθεί πριν δύο ημέρες με τον Αρχιεπίσκοπο

Συναγερμός στο Μαξίμου προκλήθηκε μετά την εισαγωγή του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου λόγω κορωνοϊού στον Ευαγγελισμό, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συναντηθεί μαζί του δυο ημέρες πριν βρεθεί θετικός.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.. δήλωσε ότι πριν τη συνάντηση πρωθυπουργού – Αρχιεπισκόπου είχαν υποβληθεί και οι δυο σε τεστ που είχαν βγει αρνητικά. Συγκεκριμένα ο Στ. Πέτσας είπε:
«Ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου με τον Αρχιεπίσκοπο. Πρίν τη συνάντηση είχε προηγηθεί τέστ COVID-19 το οποίο ήταν αρνητικό και για τον Πρωθυπουργό και για τον Αρχιεπίσκοπο. Ο Πρωθυπουργός έκανε ξανά τεστ, το οποίο ήταν επίσης αρνητικό πριν την αναχώρησή του για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο έλεγχος του με τεστ είναι συνεχής και ακολουθεί αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Με αυτά τα δεδομένα, η εισήγηση των ειδικών είναι ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος προληπτικής καραντίνας».
Το θέμα της προληπτικής καραντίνας του πρωθυπουργού είχε θέσει η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στον ΣΚΑΙ λέγοντας ότι πρέπει να εφαρμοστεί το πρωτόκολλο αφού ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο 2 ημέρες πριν βρεθεί θετικός στον ιό.