ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020

Tέσσερα χρόνια Documento

Η εφημερίδα Documento έκλεισε 4 χρόνια παρουσίας στην ενημέρωση των πολιτών. Σε σχετικό σημείωμα της ηλεκτρονικής έκδοσης αναφέρεται:
 Ένας 4ος χρόνος που εκτός από την βίαιη προσαρμογή της καθημερινότητάς μας έφερε και πολλές αλλαγές και στην.. εφημερίδα που έπρεπε να προσαρμοστεί σε συνθήκες υγειονομικής κρίσης και εγκλεισμού.
Και βέβαια, δεν παραβλέπουμε την συνεχιζόμενη προσπάθεια φίμωσης και οικονομικού στραγγαλισμού της, που με τις λίστες Πέτσα… ανέβηκε επίπεδο. Η δημιουργία της κοινότητας και όλων όσων προέκυψαν μέσα από αυτήν άνοιξαν ένα νέο κεφάλαιο για το Documento και τη σχέση του με τους αναγνώστες, με όλους εσάς που μας στηρίζετε ηθικά και υλικά – δεν ξεχνάμε ότι η αγορά της εφημερίδας την Κυριακή είναι σημαντικότατη ενίσχυση της προσπάθειάς μας αυτή τη στιγμή. Μια σχέση που στηρίζεται στο τρίπτυχο ενημέρωση – συμμετοχή – αντίκτυπος.
Επειδή όμως δεν θέλαμε να γιορτάσουμε μόνοι μας τα γενέθλιά μας, απευθύναμε μια ανοιχτή πρόσκληση σε όλους εσάς, τα μέλη της μεγάλης κοινότητάς μας που ανταποκριθήκατε και απλόχερα μας στείλατε τις ευχές σας, με όμορφα λόγια, εικόνες, ακόμα και μαντινάδες...
Όλα αυτά τα δημοσιεύουμε στο ειδικό ένθετο που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento, μαζί με τις ευχές πολιτικών, προεξαρχόντων των Αλέξη Τσίπρα, Δημήτρη Κουτσούμπα και Γιάνη Βαρουφάκη.
Και, φυσικά, με ένα μήνυμα προς όλους, από τους ανθρώπους του Documento.