ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Οταν τα αφεντικά δεν απολύουν αλλά... pushάρουν

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, δεν άφησε ασχολίαστη την απόλυση των  12 εργαζομένων από τον «ΣΚΑΪ». Σε ανάρτησή του στο Twitter, μεταξύ άλλων, επεσήμανε: «Η αιφνιδιαστική και αναιτιολόγητη, κατά τους ίδιους,απόλυση 12 εργαζομένων του Σκάι,δεν αφήνει ασυγκίνητη την Πολιτεία και τα..
όργανα της. Ο ν. 4339/2015 προβλέπει 400 εργαζόμενους ανά σταθμό και συνιστά όρο για την κατοχή αδείας. Είμαι βέβαιος ότι το ΕΣΡ θα έχει τη σχετική εγρήγορση».
***
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σκάι για όλα αυτά τα χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ ακόμη και για αυτό... το σημερινό «pushάρισμα» που δυσκολευόμουν από μόνη μου να τολμήσω.. Οι μέρες που έρχονται είμαι σίγουρη πως θα είναι καλύτερες...» Αυτό έγραψε στο fb η Σοφία Τσίπα που απολύθηκε με άλλους 11 εργαζόμενους στον ΣΚΑΪ και πολλοί ήταν αυτοί που το βρήκαν συγκινητικό. Από δω και πέρα τις απολύσεις θα τις λέμε όλοι pushάρισμα. Τα αφεντικά πλέον δεν απολύουν αλλά... pushάρουν.
***
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος για το τέλος της συνεργασίας με την κυβέρνηση, ανακοίνωσε ότι αίρει το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ. Τώρα που έχει απεργία βρήκε να το κανει κι αυτός;..
***
Και για να μην ξεχνιόμαστε: παιδιά, δεν υπάρχει «πογκρόμ απολύσεων», μαζικές απολύσεις ναι, αλλά «πογκρόμ απολύσεων» όχι. Για τις ανακοινώσεις της ΕΣΗΕΑ λέμε...