ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Δώστε του ό,τι θέλει!

Προσωπική επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου είναι η πρόσληψη του Βασίλη Παπαδρόσου στον όμιλο ΣΚΑΪ στη θέση του Γενικού Διευθυντή ειδήσεων και Ενημέρωσης. Στο παρασκήνιο της καθοριστικής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο κανάλι στο τέλος της περασμένης εβδομάδας αναφέρεται το enimerosi24. Στην συσκεψη λέγεται ότι συμμετείχαν εκτός από τον ιδιοκτήτη..
του σταθμού, η διευθύνουσα σύμβουλος Εύη Κουτσαυτάκη, ο διευθυντής της «Καθημερινής» Αλέξης Παπαχελάς και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου… Συγκεκριμένα το enimerosi24 αναφέρει:
Στην σύσκεψη αφού ζητήθηκε η γνώμη των παρόντων για το ποιος επιθυμούν να αναλάβει τη θέση του διευθυντή ειδήσεων, ο Γιάννης Αλαφούζος κατέληξε στον Βασίλη Παπαδρόσο. Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης του καναλιού φέρεται να είπε απευθυνόμενος στη διευθύνουσα σύμβουλο «Δώστου ό,τι θέλει»!  Νωρίτερα στο τραπέζι είχαν πέσει απο τους δυο δημοσιογράφους τα ονόματα του Νίκου Στραβελάκη και του Στράτου Μπαλή, με το επιχείρημα οτι ο μεν πρώτος ειναι ήδη στο κανάλι και μάλιστα χωρίς αντικείμενο και ο δεύτερος ότι γνωρίζει το «μαγαζί».
Λέγεται οτι για τον Παπαδρόσο δεν ακούστηκαν θετικές εισηγήσεις ενώ η διευθύνουσα σύμβουλος δεν εξέφρασε γνώμη για κανέναν.
Κάπως έτσι ο Γιάννης Αλαφούζος στέλνοντας και ενα προσωπικό μήνυμα στους συνεργάτες του αποφάσισε να προσλάβει τον Βασίλη Παπαδρόσο. Και μάλιστα με έναν άκρως ικανοποιητικό μισθό, πενταψήφιο για την ακρίβεια, αλλά κατα δυο χιλιάδες ευρώ λιγότερα από ό,τι έπαιρνε στον ALPHA.