ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Πού να τα ξέρει όλα αυτά ο Τσίπρας

Η σχέση Κοττάκη-Λιβάνη και τα off the record «μυστικά»... 

Δεν είναι μόνο η χειραψία Τσίπρα-Γεννηματά (και το «γεια σου Αλέξη», «γεια σου Φώφη», αν αληθεύει ο, τύποις, διάλογος) που συζητήθηκε ως παρασκήνιο από τις συναντήσεις στο σπίτι του Αντώνη Λιβάνη την ημέρα της ονομαστικής εορτής τού εκδότη. Είναι γενικότερα το όσα εκτυλίχθηκαν σε αυτό που λέμε στο περιθώριο»: στο ποιοι και πόσοι συναντήθηκαν, ποια πηγαδάκια (EΔΩ) έγιναν,..
τι ελέχθη, ποιοι απέφυγαν ο ένας τον άλλον. Γι’ αυτό σήμερα υπάρχουν εφημερίδες –όχι από το εκδοτικό μέτωπο των γκόσιπ– που προβάλλουν πρωτοσέλιδα το θέμα.
Τα Νέα έχουν χτύπημα στη βάση της σελίδας «Τι πραγματικά έγινε στο σπίτι του Αντώνη Λιβάνη», η Καθημερινή γράφει σε μονόστηλο της πρωτοσέλιδης κορυφής «Καπνός χωρίς φωτιά η χειραψία Τσίπρα-Γεννηματά», ενώ η Εστία αφιερώνει το κύριο άρθρο της που γράφει ο διευθυντής της, ο Μανώλης Κοττάκης, και το οποίο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον επειδή αναφέρεται στην προσωπική σχέση του ίδιου με τον Αντώνη Λιβάνη, αλλά και με παλιά στελέχη του... βαθέος ΠΑΣΟΚ. Φάνηκε περίεργο στον Αλέξη Τσίπρα, γράφει ο Μ.Κ., «που με είδε εκεί ανάμεσα σε πρώην υπουργούς του Παπανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ (Λαλιώτης, Βάσω, Σκανδαλίδης, Σηφουνάκης, Ρέππας, Τσούρας, Βαλυράκης κ.ά.», αλλά «πού να τα ξέρει όλα αυτά ο Πρωθυπουργός».
- διαβάστε την ενδιαφέρουσα συνέχεια στο harddog-sport (ΕΔΩ)