ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Kρατώντας ένα κουτί γλυκά...

Πηγαδάκι με Τζανακόπουλο - Λαλιώτη στο σπίτι του Α. Λιβάνη

Υπουργοί, βουλευτές αλλά και ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ μετέτρεψαν την κοινωνική εκδήλωση σε σύναξη της ευρύτερης κεντροαριστεράς με τις συζητήσεις για τις πολιτικές εξελίξεις να κυριαρχούν στα “πηγαδάκια” που δημιουργήθηκαν.
Ο πρωθυπουργός Aλέξης..
Τσίπρας έφτασε στην οικία Λιβάνη λίγο μετά τις δέκα κρατώντας ένα κουτί γλυκά, χωρίς τη συνοδεία της συζύγου του. Οι καλεσμένοι, ανάμεσα τους πολλοί υπουργοί, έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να συνομιλήσουν για λίγο μαζί του, ενώ δεν έλειψαν και τα αιτήματα για… selfie από τους καλεσμένους. Αλέξης Τσίπρας και Φώφη Γεννηματά, η οποία βρισκόταν ήδη στη γιορτή, χαιρετήθηκαν χωρίς να έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν περισσότερο για τα τεκταινόμενα.
Ιδιαιτέρως θερμοί με τον πρωθυπουργό ήταν οι πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ Κίμων Κουλούρης και Κώστας Γείτονας, οι οποίοι τον ασπάστηκαν και αστειεύτηκαν μαζί του. Ο Αλέξης Τσίπρας ευχήθηκε στον Αντώνη Λιβάνη να είναι γερός και δυνατός, πάντα χρήσιμος με τις συμβουλές του προς τους νεώτερους, πολιτικούς και μη.

 Στις “μεικτές” παρέες που δημιουργήθηκαν κύλισε αρκετή πολιτική κουβέντα, ιδίως στα “πηγαδάκια” στην είσοδο του σπιτιού όπου οι θεριακλήδες καλεσμένοι μπορούσαν να καπνίσουν και να συζητήσουν για την πρόσφατη ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών και κυρίως τις κοινοβουλευτικές εξελίξεις με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Ανάμεσα τους ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, που συζητούσε με τον Κώστα Λαλιώτη αλλά και τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηνών Παύλο Γερουλάνο, ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης που συνομίλησε με πολλούς από τους πρώην συντρόφους του ενώ δυο υπουργοί γένους θηλυκού, πρώην και νυν, η Βάσω Παπανδρέου και η Όλγα Γεροβασίλη είχαν θερμή συζήτηση για ώρα.
- από το σάιτ της Νέας Σελίδας (δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ)