ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Πρόσκληση Μπαλή (του Open) σε Τσίπρα - Μητσοτάκη

Νέο πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης άνοιξε η χθεσινή πρόσκληση  Τσίπρα στον Μητσοτάκη για ντιμπέιτ επί της Συμφωνίας των Πρεσπών, η οποία εκφράστηκε και επισήμως σήμερα, με πρόταση του Μαξίμου στην αξιωματική αντιπολίτευση για διακαναλική μονομαχία. Η ΝΔ από την πλευρά της κάλεσε ευθέως τον Τσίπρα να προκηρύξει εκλογές: «Αν θέλει..
ντιμπέιτ, ας προκηρύξει εδώ και τώρα εκλογές, αλλιώς ας το κάνει με τον Καμμένο».
Θυμίζουμε ότι ο πρωθυπουργός χθες στη Βουλή είχε αναφερθεί σe ΕΡΤ και ΣΚΑΪ όταν έθεσε το θέμα του debate, λέγοντας χαρακτηριστικά στον Μητσοτάκη:
«Τι θέλετε; Θέλετε στη Δημόσια Τηλεόραση; Όχι; Στον ΣΚΑΪ, να σπάσουμε και το εμπάργκο; Θέλετε με δημοσιογράφους που σας δίνουν σκονάκια; Θέλετε με αυτούς που σας γράφουν τις ομιλίες; Με όποιον θέλετε κ. Μητσοτάκη... Εγώ έχω επιχειρήματα, εσείς έχετε φωνές και συνθήματα».
Το OPEN TV που είδε πως έμεινε στην απέξω από όλο το νταβαντούρι έσπευσε να απευθύνει πρόσκληση προκειμένου να  γίνει το ντιμπέιτ στην Παιανία. Συγκεκριμένα ο διευθυντής ειδήσεων του καναλιού Στράτος Μπαλής, έγραψε στο Twitter: «Ανοιχτή πρόσκληση του @opentvgr στους δυο πολιτικούς αρχηγούς @atsipras και @kmitsotakis για debate επί της συμφωνίας των Πρεσπών».