ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Τσίπρας: Ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις - Τέλος στην κυβερνητική συνεργασία με τους ΑΝΕΛ

«Το θέμα της Μακεδονίας δεν μου επιτρέπει να μην θυσιάσω την καρέκλα. Ευχαρίστησα τον πρωθυπουργό για τη συνεργασία και του εξήγησα ότι για το θέμα το εθνικό δεν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία. Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν..
από την κυβέρνηση», ανέφερε μετά την συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου, ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το κυβερνητικό σχήμα για το Σκοπιανό.
Αμέσωw μετά ο Τσίπρας σε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους έξω από το Μαξίμου δήλωσε ότι έκανε δεκτή την παραίτηση Καμμένου από το υπουργείο  Αμυνας ανακοινώνοντας πως ο νέος υπουργός θα είναι ο Α/ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Eυ. Αποστολάκης. Ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης αναφέροντας πως ήδη έχει ενημερώσει τον πρόεδρο της Βουλής. Η συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης αναμένεται να ξεκινήσει την Τρίτη και να ολοκληρωθεί με την ονομαστική ψηφοφορία την Πέμπτη.