ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Μπέρδεμα με Κόκκαλη - Ανεξαρτητοποιήθηκε προτού διαγραφεί;

Μπορεί ο υφυπουργός Βασίλης Κόκκαλης να βρίσκεται πια εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο τρόπος όμως, καθώς και ο χρόνος που αυτό έγινε, προκαλούν σύγχυση.
Όταν το πρωί της Δευτέρας, η πρόεδρος της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, ανέγνωσε τις επιστολές του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου για τις διαγραφές..
των Έλενα Κουντουρά και Βασίλη Κόκκαλη (όπου αμφότεροι είχαν εκφράσει τη στήριξή τους στην κυβέρνηση), έγινε γνωστό ότι υπάρχει και μία ακόμα επιστολή, αυτή του πρώην πια βουλευτή των ΑΝΕΛ.
Στην επιστολή αυτή, με ημερομηνία 12/01/2019, ο Βασίλης Κόκκαλης γνωστοποίησε την αποχώρησή του από την ΚΟ των ΑΝΕΛ, κάτι που καθιστά την επιστολή του Πάνου Καμμένου μάλλον άκυρη, καθώς της διαγραφής, είχε προηγηθεί η ανεξαρτητοποίηση, η οποία βέβαια εστάλη το Σάββατο 12 του μήνα, ημέρα που ήταν κλειστή η Βουλή.
Σε διευκρινιστικές ερωτήσεις κοινοβουλευτικών συντακτών η κυρία Χριστοδουλοπούλου επισήμανε ότι η επιστολή Κόκκαλη έχει μεν ημερομηνία 12 Ιανουαρίου, ωστόσο η ημερομηνία πρωτοκόλλου από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής είναι σημερινή, που σημαίνει ότι εστάλη σήμερα. Το ίδιο υποστηρίζουν και οι συνεργάτες του Προέδρου του Κοινοβουλίου, ότι δηλαδή έγραψε την επιστολή πριν αναχωρήσει για την Κίνα αλλά την κατέθεσε σήμερα στη Βουλή.

πηγή: altsantiri.gr