ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Θα απαντήσω εγώ, γιατί ο Κυριάκος ήταν αγέννητος!

H Nτόρα στη Βουλή για τα περί αποστασίας στην οικoγένεια - Ευθυγράμμιση με την «Ελεύθερη Ωρα»

Άδειασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η Ντόρα Μπακογιάννη από το βήμα της Βουλής και σε ευθυγράμμιση με το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Ελεύθερης Ώρας», απάντησε στον πρωθυπουργό, υπερασπιζόμενη τα πεπραγμένα του πατέρα της κατά τα «Ιουλιανά».Σε αντίθεση με τον.. αδερφό της και πρόεδρο της ΝΔ, η πρώην υπουργός απάντησε στους υπαινιγμούς του πρωθυπουργού αναφορικά με τα πεπραγμένα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη κατά την αποστασία του 1965.
«Χθες ο κ. Τσίπρας, κουνώντας το δάκτυλο στον Κυρ. Μητσοτάκη, του είπε με την ¨κουτσογιώργεια λογική¨, ότι δεν δικαιούται να ομιλεί περί αποστασίας λόγω οικογενειακής κληρονομιάς» είπε και πρόσθεσε ότι αντιπαρέρχεται την φασιστική λογική της οικογενειακής ευθύνης.
«Για να απαντήσω εγώ στον πρωθυπουργό γιατί ο Κυριάκος ήταν αγέννητος εκείνη την εποχή και έχω μερίδιο της οικογενειακής ευθύνης» επισήμανε επικρίνοντας εμμέσως τη στάση του αδερφού της και υπερασπίστηκε τα πεπραγμένα του πατέρα τους κατά τα Ιουλιανά. «Είμαι περήφανη για τους δημοκρατικούς αγώνες του πατέρα της από την κατοχή μέχρι τη δικτατορία των συνταγματαρχών. Εύχομαι το ίδιο να μπορεί να πει ο κ. Τσίπρας για το δικό του πατέρα» ανέφερε αναπαράγοντας εμμέσως όσα βρίσκονται στο πρωτοσέλιδο της «Ελεύθερης Ώρας» που ρωτά «Αλέξη τι έκανε ο πατέρας σου στην επταετία με τον «Σκαπανέα»;» και στις εσωτερικές σελίδες υποστηρίζει ότι «Ο πατέρας του Τσίπρα έκανε χρυσές δουλειές με την 21η Απριλίου».
- από ρεπορτάζ του Αγγ. Προβολισιάνου στο documentonews