ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών ο Γιώργος Παπανδρέου

Διαφωνεί ο αδελφός Νίκος

Πλήρης αλλαγή σκηνικού στο ΚΙΝΑΛ και στις επιλογές της επικεφαλής Φώφης Παπανδρέου σηματοδοτεί όπως φαίνεται συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου στην Εφημερίδα των Συντακτών που κυκλοφορεί αύριο 19/1/2018. Ο πρώην πρωθυπουργός επαναλαμβάνει στη συνέντευξή του στην ΕφΣυν την άποψη που..
είχε διατυπώσει τον Ιούνιο του 2018 στο Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής, με την οποία είχε καλωσορίσει την Συμφωνία των Πρεσπών.

Για την ώρα η Χαριλάου Τρικούπη τηρεί στάση αναμονής, αλλά ο προβληματισμός είναι εμφανής. Θα προτιμούσαν ο Γιώργος Παπανδρέου να είχε αποφύγει τη συνέντευξη, αλλά εφόσον την έδωσε περιμένουν το κείμενο που θα δημοσιευτεί, καθώς οι πληροφορίες που υπάρχουν είναι από προδημοσίευση στο ΑΠΕ-MΠΕ.
Την ίδια ώρα με δηλώσεις του στο newpost.gr, ο Νίκος Παπανδρέου εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για τη Συμφωνία και όσα περιλαμβάνει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχω σοβαρές επιφυλάξεις με τις προβλέψεις της Συμφωνίας των Πρεσπών και άρα συμμερίζομαι πλήρως τους χειρισμούς της Φώφης Γεννηματά και τις αποφάσεις των οργάνων του ΚΙΝΑΛ για την μη υπερψήφισή της από το ελληνικό Κοινοβούλιο».