ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Τουλάχιστον μάθαμε και τον Αριστείδη Φωκά

Στους ΑΝΕΛ προσχώρησε ο (άγνωστος για τους περισσότερους) Αρ. Φωκάς, ανεξάρτητος βουλευτής που προέρχεται από από την Ένωση Κεντρώων. "Με τους ΑΝΕΛ από δω και πέρα "Καλή επιτυχία" στον Π. Καμμένο και τους ΑΝΕΛ" είπε ο Αρ. Φωκάς τον οποίο καλωσόρισε στους ΑΝΕΛ ο Καμμένος λέγοντας ότι είναι ένας μαχητικός βουλευτής που..
ανταποκρίθηκε στο πατριωτικό κάλεσμα και μαζί με τους ΑΝΕΛ θα αγωνιστεί κατά της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης. Οσοι δεν ήξεραν τον Αριστείδη Φωκά τώρα τον έμαθαν.
***
Με δηλώσεις της, χθες στο ραδιόφωνο News 24/7, η Nτόρα Μπακογιάννη κατακεραύνωσε τις πρακτικές των απειλών εναντίον βουλευτών που έχουν δηλώσει ότι υπερψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών, αδειάζοντας έτσι τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Εγώ είμαι υπέρ της ελεύθερης έκφρασης των ανθρώπων και κατά -θέλω να είμαι πολύ ξεκάθαρη- της οποιασδήποτε προσπάθειας απειλητικών τηλεφωνημάτων προς βουλευτές, είναι απολύτως καταδικαστέες τέτοιες συμπεριφορές. Άλλο έκφραση της άποψης των πολιτών και άλλο απειλητικά τηλεφωνήματα, τα οποία βεβαίως είναι καταδικαστέα».
****
«Στα θέματα των προτάσεων μομφής και της ψήφου εμπιστοσύνης αλίμονο αν ένα κόμμα κατεβαίνει με δύο γραμμές, άλλο τα νομοσχέδια που εκεί μπορεί να υπάρχουν προσωπικές ευαισθησίες. Άμα όμως οι προσωπικές ευαισθησίες εκφράζονται στη ψήφο εμπιστοσύνης πάει να πει ότι κάποιος είναι σε λάθος κόμμα». Αυτό είπε βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς, μιλώντας στο Ρ/Σ
Παραπολιτικά 90.1 στην εκπομπή «Νωρίς» με το Γιώργο Χουδαλάκη αναφερόμενος στο θέμα της κομματικης πειθαρχίας και τη θέση του Σπύρου Δανέλλη.