ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

«Mαιμού» Washington Post... παραίτησε τον Τραμπ

Πλαστά αντίγραφα της Washington Post με άρθρα για παραίτηση του Ντόναλντ Τραμπ,  κυκλοφόρησαν στην Ουάσιγκτον από ακτιβιστές του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «The Yes Men» ενώ δημιουργήθηκε και μια ιστοσελίδα που μιμείται την αυθεντική της γνωστής εφημερίδας.
Στο επίκεντρο της έκδοσης, με ημερομηνία 1 Μαΐου 2019, βρέθηκε ο πρόεδρος Tραμπ ενώ η fake Washington Post επικαλούμενη..
δήθεν, τέσσερις συμβούλους του Προέδρου έκανε λόγο για αποχώρηση του Προέδρου από τον Λευκό Οίκο και προειδοποιούσε για «μαζικές διαμαρτυρίες γυναικών» και κοινωνική αναταραχή.
«Ο πρόεδρος Τραμπ παραιτήθηκε, εγκατέλειψε τον Λευκό Οίκο και αναχώρησε για την Κριμαία» γράφει η «μαιμού» Washington Post και προχωράει την «είδηση» ακόμα περισσότερο: «Ο πρώην πρόεδρος Τραμπ άφησε στο γραφείο μια χαρτοπετσέτα στην οποία ανέφερε τα αίτια της παραίτησής του  κατηγορώντας τη «στραβή Χίλαρι», τα fake news και κάποιον μυστηριώδη «Hfior».
Η πραγματική Washington Post έχει ενημερωθεί για την ψεύτικη έκδοση με το τμήμα δημοσίων σχέσεων της εφημερίδας να προειδοποιεί τους αναγνώστες της εφημερίδας στο Twitter...