ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Ο Πάνος Καμμένος αυτή την Κυριακή στο «Ακραίως»

Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχωρεί αυτή την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στις 10 το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.
Ο Π. Καμμένος ανοίγει τα «χαρτιά» του, στον απόηχο των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων, και μιλά για τη Συμφωνία των Πρεσπών, για το..
«διαζύγιο» με τον ΣΥΡΙΖΑ και την αποχώρησή του από την κυβέρνηση, για τους βουλευτές των ΑΝΕΛ που αποχώρησαν από το κόμμα, καθώς και για τις καταγγελίες του για μυστικά κονδύλια του Νίκου Κοτζιά σχετικά με τις «Πρέσπες».
Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, θα τοποθετηθούν για όλες τις εξελίξεις ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Σταμάτης, ο πρώην υπουργός και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς, ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης και ο διευθυντής του «ΣΚΑΪ 100,3» Βασίλης Χιώτης.
Επίσης κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα υπάρξει ζωντανή σύνδεση από την Πλατεία Συντάγματος με όλες τις εξελίξεις σχετικά το συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών.

** Στη φωτογραφία (από το fb του Δ. Οικονόμου) ο Π. Καμμένος στο μακιγιάζ πριν δώσει συνέντευξη στο «Ακραίως» του Τάκη Χατζή