ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Πρώτα οι χαμηλόμισθοι στον Ομιλο Φιλιππάκη

Σιγά σιγά, σταδιακά, δόθηκε μετά το δώρο ο καθυστερούμενος μισθός στον Όμιλο Φιλιππάκη, σύμφωνα με τον harddog. Όπως συνήθως συμβαίνει, πρώτα πληρώθηκαν οι χαμηλόμισθοι και στο τέλος καταβλήθηκαν οι πιο μεγάλοι μισθοί. Όπου «μεγάλοι» υπολογίστε από χιλιάρικο και πάνω. Τα οκτακοσάρια, και εκεί τριγύρω, προηγούνται.
***
Φήμες για επίσκεψη της ΕΣΗΕΑ στο OPEN την Πέμπτη..
Συγκεκριμένα το enimerosi24 γράφει: Αν και δεν είναι απολύτως ξεκάθαρο ακόμη για το λόγο που θα βρεθεί το προεδρείο της Ένωσης Συντακτών στις εγκαταστάσεις του καναλιού αύριο Πέμπτη, φήμες υποστηρίζουν οτι οι εργαζόμενοι εκδήλωσαν ανησυχία για τυχόν δυσάρεστες εξελίξεις.
***
Τα 30 χρόνια λειτουργίας της γιορτάζει η ΕΡΤ3 με μια γενέθλια εκδήλωση, ανοικτή σε όλους, την Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 στην Αποθήκη Γ’, στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Μια μοναδική βραδιά με τους Speakeasies Swing Band live, το μουσικό σχήμα κρουστών Batala με afro-brazilian ρυθμούς και τον DJ A.K. Ένα ταξίδι στο χθες με εικόνες, ήχους και στιγμές από την τριαντάχρονη πορεία της ΕΡΤ3, του 102FM και του 9.58FM στα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δρώμενα.