ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Πόσα πήρε ο σύζυγος της Κουντουρά για τα περιοδικά του

Ν. Χατζηνικολάου: «Γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας»

Πόσα χρήματα εισέπραξε από το ΚΕΕΛΠΝΟ ως εκδότης ο Σαράντης Παπαχριστόπουλος, σύζυγος της Έλενας Κουντουρά; Σύμφωνα με την καταγγελία του Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή πήρε ενάμισι εκατομμύριο ευρώ, αλλά κατά την εκδοχή του Νίκου Χατζηνικολάου που, όπως είπε,..
«έψαξε το θέμα», το ποσό που εισέπραξε η συγκεκριμένη εταιρία ήταν 120.000 ευρώ για δύο χρόνια. Αυτό, όπως ανέφερε δύο φορές στη ραδιοφωνική εκπομπή του της Πέμπτης, στον Real, συνέβη προ κρίσης, το 2008.
Η αναφορά Χατζηνικολάου έγινε με αφορμή μήνυμα ακροατή για το iPhone της Κουντουρά, το οποίο επίσης είχε αναφερθεί από τον Γεωργιάδη στην κόντρα του με τον Πολάκη. Ο Χατζηνικολάου χαρακτήρισε τα περί iPhon «γελοιότητες» και ανέφερε ότι το ακριβό κινητό τηλέφωνο θα παραμείνει στο υπουργείο όταν φύγει από αυτό η Έλενα Κουντουρά. Εκεί πάνω έκανε λόγο για τα χρήμα που εισέπραξε η εταιρία του Παπαχριστόπουλου.
- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog ΕΔΩ