ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα δημοσιογράφων που θα είναι υποψήφιοι βουλευτές

...ώστε να μην υπάρχει σύγχυση ρόλων - Το αίτημα οφείλει να γίνει και αίτημα της ΕΣΗΕΑ

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουρής γράφει για το φαινόμενο της μεταπήδησης δημοσιογράφων στην πολιτική. Ενα φαινόμενο που το τελευταίο διάστημα έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις και οδηγεί στην περαιτέρω απαξίωση της δημοσιογραφίας, καθώς δημοσιογράφοι που όλοι..
γνωρίζουμε πως είναι υποψήφιοι βουλευτές, εμφανίζονται στα τηλεοπτικά πάνελ ως “αμερόληπτοι” σχολιαστές... Ο Β. Σκουρής (στο news247) προτείνει τα κόμματα -όλα τα κόμματα- να δεσμευτούν και να δώσουν από τώρα στη δημοσιότητα ποιους βουλευτές θα έχουν στις λίστες τους. Ώστε να γνωρίζουμε όλοι αν κάποιος, εκτός από δημοσιογράφος, είναι και υποψήφιος βουλευτής. Το αίτημα αυτό, κατά την άποψη του Β. Σκουρή, οφείλει να γίνει και αίτημα της ΕΣΗΕΑ, η οποία δεν πρέπει να είναι μόνο συντεχνιακό όργανο, αλλά πρωτίστως να καταστεί πνευματικός φορέας.

ΥΓ Πάντως ο Δημήτρης Καμπουράκης στον Real FM υπογράφει υπεύθυνη δήλωση, όπως λέει, ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές, ούτε με τη ΝΔ ούτε με κάποιο άλλο κόμμα.