ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Δείπνο της Ελλης Στάη με τη διοίκηση του OPEN

Την ανησυχία της για τις χαμηλές τηλεθεάσεις του δελτίου ειδήσεων λέγεται ότι εξέφρασε η Έλλη Στάη σε δείπνο που είχε με τη διοίκηση του OPEN. Ταυτόχρονα – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η δημοσιογράφος εξέφρασε και την εμπιστοσύνη της στο ενημερωτικό team του σταθμού και φυσικά στους ρεπόρτερ των ειδήσεων.
Στο συγκεκριμένο δείπνο της δημοσιογράφου με τη διοίκηση..
που πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες πριν την επίσκεψη Σαββίδη στις νέες εγκαταστάσεις του σταθμού (τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου), συζητήθηκαν τα πάντα και κυρίως επιβεβαιώθηκε η κοινή προσπάθεια με στόχο τη βελτίωση του ειδησεογραφικού προϊόντος.
Μάλιστα τις επόμενες ημέρες αναμένεται να φθάσουν στο σταθμό και τα νέα μηχανήματα που θα βοηθήσουν ουσιαστικά προς αυτήν την κατεύθυνση, αφού θα αντιμετωπιστούν τα συνεχή τεχνικά προβλήματα και παράλληλα θα βελτιωθεί το αποτέλεσμα της δουλειάς των δημοσιογράφων (βλ. μοντάζ κ.ά), καθώς και η συνολική εικόνα του καναλιού.
Είναι προφανές λοιπόν ότι η συγκεκριμένη συνάντηση ερμηνεύεται και ως πρόθεση όλων των πλευρών να διαψεύσουν τις φήμες για τις σχέσεις της παρουσιάστριας με το κανάλι. Κάτι που είχε κάνει και η ίδια πρόσφατα μέσω των social media.
- από το enimerosi24