ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Εξαλλος ο Καμμένος με τη Στάη

Εκτός ΑΝΕΛ ο Κουίκ

Παρελθόν αποτελεί από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Τέρενς Κουίκ, όπως δήλωσε ο Θ. Τοσουνίδης στο κεντρικό δελτίο του Kontra Channel, εξαιτίας της στάσης του στη Συμφωνία των Πρεσπών. «Eίναι ομόφωνη απόφαση του κόμματος. Ο κ. Κουίκ έθεσε εαυτόν εκτός κινήματος, παραβιάζοντας αρχές των..
Ανεξάρτητων Ελλήνων. Τελεία», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου Γ. Μελιγγώνη.
***
Ο Τέρενς Κουίκ είναι ένα από τα ελάχιστα μέλη των ΑΝΕΛ, που έχουν ταχθεί ανοιχτά υπέρ της Συμφωνίας που υπέγραψαν στις Πρέσπες οι Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ, με αποτέλεσμα να αποτελεί εδώ και καιρό «ξένο σώμα» στο κόμμα του Πάνου Καμμένου. ***
Την ίδια ώρα ο Πάνος Καμμένος είναι έξαλλος με τους δημοσιογράφους του OPEN. «Είναι θλιβερό και παράνομο η γνωστή κα Στάη και το open να αρνούνται την αποκατάσταση της αλήθειας για τα ψεύδη που είπαν με την Κεχαγιά του ΔΟΛ . Αρνούνται να βγάλουν τώρα την Έλενα Κουντουρά που την παρουσιάζουν να ψηφίζει ψευδώς την συμφωνία των Πρεσπών», εγραψε στο twitter o αρχηγός των ΑΝΕΛ.
***
Ο Πάνος Καμμένος ισχυρίστηκε ότι οι δημοσιογράφοι του καναλιού αρνήθηκαν να δώσουν τον λόγο στην υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, «προκειμένου να διαψεύσει ότι προτίθεται να ψηφίσει υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών».
***
Προηγουμένως ο Π. Καμμένος είχε ξαναγράψει στο twitter: «Είναι ντροπή αυτή η παραποίηση της αλήθειας από τις ειδήσεις του open την Στάη του Mea και τη Κεχαγιά του ΔΟΛ με στόχο τους ΑΝΕΛ και εμένα προσωπικά».
***
Αυτό για το οποίο πολλοί αναρωτήθηκαν μετά τις αναρτήσεις Καμμένου στο twitter για το OPEΝ, ήταν αν οι σχέσεις του αρχηγού των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον ιδιοκτήτη του καναλιού Ιβάν Σαββίδη είναι οι ίδιες που ήταν πριν από λίγο καιρό...