ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

«Νέα εύλογα ερωτήματα για τις σχέσεις Σαμαρά - Φρουζή»

"Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Documento δημιουργεί νέα εύλογα ερωτήματα για τις σχέσεις Σαμαρά - Φρουζή". Aυτό τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και καλεί τον πρώην πρωθυπουργό "να δώσει απαντήσεις και να μην κρυφτεί πίσω από τις θεωρίες του περί «σκευωρίας»".
Στην ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως "σύμφωνα με το δημοσίευμα, το FBI έχει στην κατοχή του βίντεο στο..
οποίο ο Φρουζής της Novartis ενημερώνει την εταιρία για τη συμμετοχή του σε συνάντηση της Α. Μέρκελ με στελέχη γερμανικών εταιριών, παρόλο που η δική του εταιρία δεν είναι γερμανική, μετά από παρέμβαση του γραφείου του Α. Σαμαρά".
"Ο Α. Σαμαράς καλείται να δώσει απαντήσεις και να μην κρυφτεί πίσω από τις θεωρίες του περί «σκευωρίας». Ο ίδιος, πάντως, διαβεβαίωνε ότι ουδέποτε είχε ιδιαίτερες σχέσεις με τον κ. Φρουζή. Μήπως τώρα θυμάται κάτι παραπάνω;", επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.