ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

ΕφΣυν: Ο Μανόλης και οι φίλοι του

Η «Εφ.Συν.» χθες κυκλοφόρησε με μία σελίδα από την οποία απουσίαζε το ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού αγώνα Ολυμπιακός - Μίλαν, επειδή η διοίκηση της πειραϊκής ομάδας αρνήθηκε να διαπιστεύσει συντάκτη μας για το εν λόγω παιχνίδι, με τη δικαιολογία ότι καθυστερήσαμε να την ενημερώσουμε (δείτε ΕΔΩ). Αυτό επικαλέστηκε σε απάντησή του ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού, ΚώσταςΚαραπαπάς, με μια ανακοίνωση σε ύφος που..
δεν αρμόζει σε στέλεχος μεγάλης ομάδας.
Ειδικότερα, μας χαρακτήρισε «Πράβδα» και ανέφερε πως στο γήπεδο βρήκαν θέση αυτοί που είναι «πιο σοβαροί επαγγελματίες». Στο τέλος της ανακοίνωσής του ο κ. Καραπαπάς θέλησε να κάνει και χιούμορ γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ακόμα κι αν βάλετε να πάρει τηλέφωνο ο Καρανίκας ή ο Πετσίτης, θέση δεν υπάρχει...»
Εμείς θα συνιστούσαμε αφενός ψυχραιμία στον κ. Καραπαπά, αφετέρου να ρίξει μια καλή ματιά στις φωτογραφίες του σημερινού ρεπορτάζ μας.
Αφού το κάνει, θα έχει άφθονο χρόνο στη συνέχεια να σχολιάσει, όταν και αν μπορεί, τις φωτογραφίες του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, του ιστορικού στελέχους και παλαιού αντιπροέδρου της ομάδας, Σάββα Θεοδωρίδη, και της εμπορικής διευθύντριας της Alter Ego (της εταιρείας που εκδίδει «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ»), Πέννυς Λάγκα, παρέα με τον Μανόλη Πετσίτη.
- από ρεπορτάζ του Δημήτρη Τερζή στην Εφημερίδα των Συντακτών - ολόκληρο ΕΔΩ
- διαβάστε και την άποψη της ΕφΣυν ΕΔΩ