ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Θεοδωράκης: Δεν παζαρεύονται όλα στη ζωή, κύριοι!

Τελικά άλλαξε στάση ο Σταύρος;
- Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και οι απορίες του Μαξίμου

Και ξαφνικά ο Σταύρος Θεοδωράκης στο προσκήνιο. Και μάλιστα είναι αυτός και το Ποτάμι του, που λένε ότι θα κρίνει τον χρόνο των εκλογών. Ο αρχηγός του Ποταμιού αντέδρασε με αφορμή και τα πρωτοσέλιδα του κυριακάτικου Τύπου που τον θέλουν να..
παζαρεύει με τη Νέα Δημοκρατία. Ειδικά τον ενόχλησε αυτό της ΝΕΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ (Ο Θεοδωράκης παζαρεύει τις Πρέσπες για το Επικρατείας και ένα υπουργείο) και ο αρχηγός του Ποταμιού απάντησε με ένα tweet:
Το ρεπορτάζ στη "Νέα Σελίδα" έχει σοβαρά κενά. Στο μυστικό παζάρι ζήτησα και 1 μόνιμη θέση πάρκινγκ στην Πειραιώς και 2 ντενεκέδες λάδι από το κτήμα στο Ακρωτήρι. Αχ... Κάποιοι δεν μπορούν να ξεφύγουν απ τις παλιές σελίδες. ΔΕΝ παζαρεύονται όλα στη ζωή, κύριοι!
Το Μέγαρο Μαξίμου από την πλευρά του και αρπάζοντας την ευκαιρία από τα πρωτοσέλιδα ρωτάει ευθέως τον Σταύρο Θεοδωράκη «αν έχει αλλάξει στάση για τη Συμφωνία των Πρεσπών». Συγκκριμένα σε ανακοίνωση του Μαξίμου αναφέρεται:

Με ενδιαφέρον παρατηρούμε ότι δυο Κυριακάτικες εφημερίδες αφιερώνουν σήμερα τα πρωτοσέλιδά τους στον κ. Σταύρο Θεοδωράκη και στο ενδεχόμενο να αλλάξει τη στάση του για το Μακεδονικό. Ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον μας προξενεί ότι ο ίδιος επιλέγει να σχολιάσει, με χιούμορ είναι η αλήθεια, μόνο ό,τι αφορά το ενδεχόμενο να έχει λάβει ανταλλάγματα προκειμένου να αλλάξει στάση και όχι την ουσία. Ωραίο το χιούμορ, κι εμείς γελάσαμε. Ωστόσο θα περιμέναμε και μια απάντηση επί της ουσίας. Έχει αλλάξει στάση για τη Συμφωνία των Πρεσπών; Γιατί αν η αφορμή για τη μεταστροφή είναι τα περί εγέρσεως ζητήματος Σλαβομακεδονικής μειονότητας, τότε οι δικαιολογίες θα είναι ακόμη πιο αστείες, ιδίως για όποιον έχει διαβάσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και γνωρίζει ότι αυτή είναι που τελειώνει οριστικά οποιαδήποτε συζήτηση περί μειονότητας.