ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Ο Σαββίδης φώναξε τον Αρχιεπίσκοπο για τα εγκαίνια

Tην ερχόμενη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου αναμένεται να γίνουν τα επίσημα εγκαίνια του νέου τηλεοπτικού σταθμού OPEN, παρουσία του ιδιοκτήτη του καναλιού Ιβάν Σαββίδη. Στον αγιασμό που θα γίνει θα χοροστατήσει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.
***
H εφημερίδα «Παραπολιτικά»..
αυτό το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου κυκλοφορεί με τη νέα ελληνική έκδοση του PLAYBOY. Στο νέο τεύχος, όπως λένε στο διαφημιστικό, θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε την αποκλειστική συνέντευξη του Κριστιάν Καρεμπέ και του Σάκη Τανιμανίδη. Το PLAYBOY, έρχεται αυτό το Σάββατο με τα Παραπολιτικά και στη συνέχεια στα περίπτερα όλης της χώρας.
***
Φουλάρει μηχανές απο μέρα σε μέρα η παρέα (Καραμανλής, Μουλίνος, Πουλόπουλος) που φιλοδοξεί να εκδώσει την εφημερίδα "Απογευματινή" μέσα στον Ιανουάριο. Οπως ακούγεται θα "στριμωχθούν" όλοι στα γραφεία του "Παρασκηνίου" στη λεωφόρο Συγγρού.
***
Η ΕΦΕ διαμαρτυρόμενη για την αδικαιολόγητη αποβολή από τον αγωνιστικό χώρο των μελών της πριν την έναρξη του αγώνα βόλεϊ ΑΕΚ Αθηνών – Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018, με απόφαση του κομισάριου του αγώνα και κατά παράβαση του αθλητικού νόμου, καλεί τα μέλη της να απέχουν την επόμενη αγωνιστική από την κάλυψη όλων των αγώνων του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α Κατηγορίας, της Volley League.