ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Αρχηγός της βάσης της ΝΔ είναι ο κλώνος μου, ο Άδωνις

Γ. Καρατζαφέρης: Φαντάσου τον Μητσοτάκη χωρίς τον Άδωνι. Θα τον έκαναν ότι ήθελαν ο Τσίπρας κι ο Πολάκης

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm στην εκπομπή «Εν Αθήναις» με τον Γιώργο Τράγκα και μίλησε για τον κλώνο του, τον Αδωνι Γεωργιάδη για το αυθόρμητο παιδί Πάνο Καμμένο ενώ ξεκαθάρισε τα..
λεγόμενα για σχέσεις του με τον Ιβάν Σαββίδη.
  • Ερωτηθείς αν τον έχει καλέσει ο  Μητσοτάκης να συμπράξει με τη ΝΔ
Είμαι πάρα πολύ βαρύς για να με σηκώσει ο οποιοσδήποτε στην πλάτη του. Ούτε το περίμενα ούτε είχα λόγους να το περιμένω και ούτε το περιμένω απλώς πιστεύω ότι έχει ένα έλλειμμα το οποίο δεν καλύπτεται πλήρως από τον κλώνο μου ο οποίος είναι ο ευφυέστερος άνθρωπος μέσα στη ΝΔ.
  •  Για τον Αδωνι Γεωργιάδη
Ο Αδωνις Γεωργιάδης ήταν ο κλώνος μου, το ότι εστιάζουν τα πυρά επάνω του καταδεικνύει ότι είναι ο άνθρωπος τον οποίο υπολογίζουν περισσότερο από κάθε άλλον μέσα στη ΝΔ. Δεν ξέρω αν είναι διάδοχος, ξέρω ότι αυτή τη στιγμή ο κ. Μητσοτάκης είναι αρχηγός της ΝΔ αλλά αρχηγός της βάσης της ΝΔ είναι ο Άδωνις. Όπου πάει χαλάει κόσμο. Φαντάσου τον Μητσοτάκη χωρίς τον Άδωνη θα τον έκαναν ότι ήθελαν και ο Τσίπρας και ο Πολάκης.
  • Για τον Πάνο Καμμένο
Ο Πάνος είναι πάντα εκείνο το αυθόρμητο παιδί το οποίο θυμάμαι, μέσα του λειτουργεί ακόμη το παιδί κάνει κάποια πράγματα που απαγορεύονται από την ωρίμανση μιας προσωπικότητας. Το θέμα του προηγούμενου μηνός το χειρίστηκε πάρα πολύ καλά για αυτόν μαζί με τον Τσίπρα, βρεθήκανε και συνεννοηθήκανε πως θα φάνε τον Κοτζιά. Ήταν το μήνυμα της Ρωσίας ότι δεν έρχεσαι επάνω όσο είναι ο Κοτζιάς υπουργός Εξωτερικών... Συννενοηθήκανε στο υπουργικό συμβούλιο να πετάξει δύο παρόλες ο Καμμένος να μη μπορεί να τις μαζέψει αυτός και να φύγει. Τον αδειάσανε τον Κοτζιά.
  • Ερωτηθείς αν έχει σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη
Δεν έχω καμία σχέση με τον κ. Σαββίδη και δεν έχω και τίποτα εναντίον του. Έχω την αίσθηση ότι ο κ. Σαββίδης είναι ο μέγιστος εχθρός των αμερικανών στην Ελλάδα. Του χρεώνουν πράγματα που δεν συμβαίνουν. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο των Αμερικανών και εμένα όποιος είναι στόχος των Αμερικανών μου είναι συμπαθής.