ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Παραπολιτικά: Φήμες για εμπλοκή Πετσίτη στην Απογευματινή

Φήμες  για εμπλοκή του προσώπου των ημερών Μανόλη Πετσίτη στην επανέκδοση της εφημερίδας «Απογευματινή». Αυτό αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» κι αυτό γιατί υπάρχουν φωτογραφίες του Πετσίτη με τον Ν. Καραμανλή, τον εκδότη του «Παρασκηνίου», που είναι ένας από την ομάδα που θέλει να εκδώσει την «Απογευματινή»..
***
Τα «Παραπολιτικά» κάνουν λόγο για στενή σχέση του "συμμαθητή του Ν. Παππά" με τον Ν. Καραμανλή αναφέροντας πως "οι δύο άνδρες συχνά έκαναν δημόσιες εμφανίσεις στα μπουζούκια και δεν το έκρυβαν ανταλλάσσοντας φιλοφρονήσεις δημόσια στο facebook".
***
Παρεμπιπτόντως η εφημερίδα «Παραπολιτικά» αυτό το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου κυκλοφορεί με τη νέα ελληνική έκδοση του PLAYBOY. Στο νέο τεύχος υπάρχει αποκλειστική συνέντευξη του Κριστιάν Καρεμπέ και του Σάκη Τανιμανίδη. Το PLAYBOY, αυτό το Σάββατο μαζί με τα Παραπολιτικά και στη συνέχεια στα περίπτερα όλης της χώρας.