ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Οι ειδήσεις τρέχουν... καλύτερα online

Η στροφή από την παραδοσιακή τηλεοπτική ζωντανή μετάδοση σε διαδικτυακά μέσα έχει αλλάξει σημαντικά τη μιντιακή βιομηχανία. Οι ειδήσεις συνήθως προσελκύουν τηλεθεατές με ζωντανές ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο. Η άνοδος της ζωντανής μετάδοσης μέσω Διαδικτύου επεκτείνει τις δυνατότητες του ψηφιακού χώρου, συμπεριλαμβανομένων των bloggers, των social media που.. επηρεάζουν αλλά και των κορυφαίων υπηρεσιών ειδήσεων.
Οι ψηφιακοί δημιουργοί και ο επαγγελματισμός των νέων ψηφιακών δικτύων προσφέρουν στους τηλεθεατές περισσότερες δυνατότητες από ποτέ για την παρακολούθηση ειδήσεων και μπορούν εύκολα πια να επιλέξουν το είδος των ειδήσεων που θέλουν να παρακολουθήσουν. Επιπλέον οι θεατές διαθέτουν και την τεχνολογία για να το κάνουν, καθώς τα περισσότερα νοικοκυριά έχουν πάνω από οκτώ συνδεδεμένες ηλεκτρονικές συσκευές κατά μέσον όρο, ενώ η κάλυψη του WiFi επεκτείνεται διαρκώς.
- από ρεπορτάζ της Υπατίας Κοκκινάκη στo Ποντίκι (oλόκληρο ΕΔΩ)