ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Ανεπιθύμητος ο Άδωνης Γεωργιάδης στο Σισμανόγλειο

Τι λένε οι εργαζόμενοι

Η επίσκεψη του αντιπροέδρου της ΝΔ Αδωνη Γεωργιάδη την Πέμπτη 13/12 στο νοσοκομείο Σισμανόγλειο, οδήγησε το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμιγκ» να ανακοινώσει συγκέντρωση την ίδια ημέρα στις 11.30 πμ στην πύλη του Σισμανογλείου. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του σωματείου:..

«Ο Αδ. Γεωργιάδης, έρχεται για προεκλογική περατζάδα στο Σισμανόγλειο. Για να εξασφαλίσει ψήφους από τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου, του Α. Φλέμιγκ και του Παίδων Πεντέλης. Όλοι εμείς που υποστήκαμε τη βάρβαρη μνημονιακή πολιτική του, την πολιτική που ισοπέδωσε το Νοσοκομείο, την πολιτική που ως σήμερα αγωνιζόμαστε να ανατρέψουμε, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι: Ο εντεταλμένος της Τρόικα, ο μνημονιακός Υπουργός που διέλυσε τα Νοσοκομεία μας! Είναι ανεπιθύμητος! Αυτός που έβαλε λουκέτο σε δώδεκα Νοσοκομεία στην χώρα, που στο Φλέμιγκ διέλυσε την Πνευμονολογική κλινική, την Ουρολογική, τη Νεφρολογική, την Οφθαλμολογική, το Φαρμακείο…
Αυτός που στην πρεμούρα του να βάλει λουκέτο: Έστειλε, 300 εργαζόμενους στη διαθεσιμότητα καταδικάζοντας σε υπολειτουργία ό,τι δεν κατάφερε να καταργήσει. Που επικαλέστηκε τάχα οικονομικούς λόγους για την απόφασή του, ενώ το Νοσοκομείο είχε πλεονασματικούς ισολογισμούς το 12 & 13. Που κατάργησε (και) ολόκληρη την οικονομική υπηρεσία, φορτώνοντας τη δουλειά στους λιγοστούς του Σισμανογλείου με σκοπό να αποδιοργανώσει και να επιβάλλει την πλήρη κατάρρευση. Αυτός που μας είπε ξετσίπωτα τεμπέληδες με την άνεση και την αβάντα των τηλεοπτικών στούντιο, όταν τολμήσαμε να του αντισταθούμε!
Πως τολμάει να εμφανίζεται εδώ; Ξεχνάει πως βγήκαμε στους δρόμους για να ανατρέψουμε τα αντιλαϊκά του σχέδια; Ξεχνάει πως η αντίσταση του λαού της περιοχής και των εργαζομένων ματαίωσαν το οριστικό κλείσιμο του Φλέμιγκ;»