ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Επιθεώρηση Σαββίδη στις εγκαταστάσεις της Παιανίας

Τις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού ΟPEN και της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στην Παιανία επισκέφτηκε σήμερα Δευτέρα ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης συνοδευόμενος από τους στενούς του συνεργάτες. Σκοπός του να πραγματοποιήσει προγραμματισμένες συναντήσεις με στελέχη, παρουσιαστές και εργαζόμενους του καναλιού και της εφημερίδας.
 Το αφεντικό της Dimera ενημερώθηκε για το σύνολο..
της λειτουργίας του καναλιού και για το νέο κοινό newsroom του OPEN και του ΕΘΝΟΥΣ (εφημερίδα και σάιτ), για τον νέο υπερσύγχρονο εξοπλισμό που είναι σε τελική φάση εγκατάστασης, με σκοπό να βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία μέχρι το τέλος του χρόνου, καθώς για κάθε πτυχή του προγράμματος (ειδήσεις, ψυχαγωγία και αθλητικό περιεχόμενο).
Η επίσκεψή του στο κανάλι ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση από την ομάδα διοίκησης της στρατηγικής και προγραμματισμού για την ερχόμενη χρονιά. Το κανάλι της Παιανίας θα ξεκινήσει τη β’ τηλεοπτική σεζόν στις αρχές του Ιανουαρίου με πολλά νέα τηλεοπτικά πρότζεκτ.