ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Ανοικτός πόλεμος Τσίπρα με τα Μέσα του Μαρινάκη

Ανοικτός πλέον ο πόλεμος ανάμεσα στα Μέσα της Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Αλέξη Τσίπρα. Στην αντεπίθεση πέρασε σήμερα η εφημερίδα Τα ΝΕΑ μετά την πρόχειρη συλλογή με πρωτοσέλιδα που επέδειξε ως fake news ο πρωθυπουργός χθες στη Βουλή (δείτε ΕΔΩ). Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στις προσπάθειες της ΝΔ «και των φίλων της επιχειρηματιών και εφοπλιστών που διαθέτουν ΜΜΕ» να..
δημιουργούν ψεύτικα σκάνδαλα. Η εφημερίδα Τα ΝΕΑ με βασικό πρωτοσέλιδο τίτλο "Εκτός ελέγχου ο πρωθυπουργός" απαριθμεί στην πρώτη σελίδα τα «πραγματικά», οπως λέει, fake news αναφερόμενη στα όσα υποσχόταν προεκλογικά ο Τσίπρας και έχει κάνει το αντίθετο. Το όλο θέμα αναπτύσσεται σε τρεις σελίδες της εφημερίδας.
Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε και ανυπόγραφο άρθρο στην ηλεκτρονική έκδοση του ΒΗΜΑΤΟΣ, υπο τον τίτλο «Ποιός μιλάει για Fake news», στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρεται:
(...) Είναι τουλάχιστον αστείο να μιλά ο κ.Τσίπρας για Fake news.Ένας πολιτικός που δεν δίστασε εν πλήρη γνώσει του να παραπλανά συνεχώς τον ελληνικό λαό,να πουλά φύκια για μεταξωτές κορδέλες, που λοιδορούσε με περισσή ευκολία το σύνολο σχεδόν των ευρωπαίων πολιτικών, για να παριστάνει στη συνέχεια το μεγάλο φίλο τους και τον αναμορφωτή της Ευρώπης.
Η στοχοποίηση των μέσων ενημέρωσης αποτελούσε και αποτελεί το βάθρο στο οποίο στήριξε την πολιτική του καριέρα. Ο διακαής του πόθος, όπως και πλείστων άλλων λαϊκιστών ηγετών, ήταν ο έλεγχος και η υποταγή τους. Όσοι δεν υπέκυψαν στους σχεδιασμούς του, όσοι επιμένουν να προσπαθούν να ενημερώσουν τους πολίτες χωρίς κομματικές ή άλλες παρωπίδες, όσοι δεν παίρνουν εντολές από τα υπόγεια του Μαξίμου, είναι φυσικό να βρίσκονται διαρκώς στο στόχαστρο του.(...)
Φανταζόμαστε πως υπάρχουν και θα υπάρξουν κι άλλα άρθρα στα Μέσα της Alter Ego που θα κριτικάρουν τον πρωθυπουργό.