ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Ποιες εφημερίδες αναζητούν τίτλους για περιοδικά αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας

Ακόμη μία ημερήσια εφημερίδα αναζητά κάποιον «δυνατό» τίτλο από ξένο έντυπο αυτοκινήτου για να φέρει στην Ελλάδα ακολουθώντας τις επιταγές της εποχής μας όπου σχεδόν η κάθε εφημερίδα διαθέτει και ένα περιοδικό αυτοκινήτου. Ο λόγος για την Εφημερίδα των Συντακτών η οποία φαίνεται πως θέλει να πάρει και εκείνη κάποιο μεγαλύτερο μερίδιο από την διαφημιστική πίτα της αγοράς..
αυτοκινήτου που διατίθενται στα περιοδικά που κυκλοφορούν μαζί με τις εφημερίδες.
Ωστόσο το εγχείρημα ακόμη δεν έχει τελεσφορήσει και σύμφωνα με πληροφορίες του Movenews.gr στελέχη της εφημερίδας βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία τόσο με την Βρετανία όσο και με την Γερμανία ώστε να μπορέσουν να αποκτήσουν τα δικαιώματα δημοσίευσης κάποιου τίτλου που τους ενδιαφέρει στην Ελλάδα.
Πάντως το μεγάλο πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσει η Εφημερίδα των Συντακτών έχει να κάνει με το γεγονός πως δεν διαθέτει Κυριακάτικη έκδοση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διεκδικήσει μέρος της διαφήμισης των αυτοκινήτων που δημοσιεύονται στα Κυριακάτικα έντυπα και να περιοριστεί στην έκδοση του Σαββάτου που θα βρεθεί αντιμέτωπη με τα Παραπολιτικά που «φιλοξενούν» το Car and Driver.
- από ρεπορτάζ του Γιώργου Κ. Ανδρή στο movenews (ολόκληρο ΕΔΩ)