ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Ο μετρ της επικοινωνίας και οι στημένοι καβγάδες

Ένας ακόμα στημένος καυγάς από αυτούς που μόνο ο Σταμάτης Μαλέλης ξέρει "να στήνει". Απελπισμένο το ΚΙΝΑΛ προσπαθεί να αναδείξει έναν πολιτικό λόγο "ίσων αποστάσεων" ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. μήπως και παρ' ελπίδα κερδίσει κανένα ψηφοφόρο.
"Η Ν.Δ. έχει πάθει ΣΥΡΙΖΑ" είπε για να εξάψει τα πνεύματα και τις "αντιδράσεις" υποδαύλισε βοηθώντας τον K. Καραμανλή (του Αχιλλέα), ο πάντα..
πρόθυμος κ. Π. Οικονόμου. Αστειότητα η άνευ περιεχομένου "κοκορομαχία" την ώρα που συμφωνούν σε όλα. Σε δικό του γήπεδο ο Στ. Μαλέλης, ανάμεσα σε παλιούς συναδέλφους στους οποίους συνήθιζε να δίνει εντολές, τι πιο εύκολο να στήσει ένα δήθεν πολιτικό καυγά με τη Ν.Δ. αυστηρά για επικοινωνιακούς λόγους.
Μία στρέβλωση της πολιτικής αντιπαράθεσης, ενώ συμφωνούν σε όλα και μόλις μία μέρα μόλις πριν, ο αν. εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ, κ. Καρανικόλας από την ίδια θέση επισφράγιζε την κυβερνητική τους συνεργασία και δημόσια. Αυτό δεν είναι πολιτική, ένα φτηνό talk show μόνο.
Highlight στιγμή του τηλεοπτικού show ήταν όταν ο Κ. Καραμανλής είχε την απάντηση έτοιμη, τυπωμένη σε χαρτί για τον Γιάννο Παπαντωνίου κάτι που "μυρίζει" προσυνεννόηση και την οποία διάβασε στον κ. Μαλέλη!
Ο μετρ της επικοινωνίας μεταφέρει στην πολιτική επικοινωνιακά τεχνάσματα προς άγραν τηλεθέασης... Μόνο που οι ψηφοφόροι δεν είναι τηλεθεατές και το αποτέλεσμα καταντά αν όχι υποτιμητικό για το κοινό, τουλάχιστον αστείο.
Kατ. Μπρ. / Αυγή