ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

O Φ.Μ. δίνει «εξηγήσεις» για το Μega

Tους υπόλοιπους μετόχους (παλαιούς και νέους) του τηλεοπτικού σταθμού Mega καλεί το αφεντικό του εκδοτικού ομίλου «Πήγασος», να αναλάβουν πρωτοβουλίες για να λειτουργήσει ξανά το κανάλι.
Ο Φώτης Μπόμπολας που παραχώρησε το 20% του Mega στον Ιβάν Σαββίδη, σε «δήλωσή» του -μέσω του «Εθνους»- με τα αρχικά Φ.Μ. αναφέρει ότι προχώρησε «σε μια αμιγώς επιχειρηματική συμφωνία χωρίς πολιτικές προεκτάσεις»...Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του Φ.Μ. όπως δημοσιεύτηκε στην σελίδα 8 στη στήλη Γραφικότητες, της εφημερίδας"Εθνος":
«Καθαρά, δημόσια και χωρίς σκοπιμότητες
Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζομένους του Mega, αλλά και στους πολίτες που..
στήριξαν και στηρίζουν τον μεγαλύτερο τηλεοπτικό σταθμό της χώρας, ανέλαβα μια πρωτοβουλία άρσης του αδιεξόδου το οποίο παρατεινόταν επικίνδυνα.
Με προσωπικό και οικονομικό κόστος, προχώρησα σε μια αμιγώς επιχειρηματική συμφωνία, χωρίς πολιτικές προεκτάσεις, δείχνοντας στην πράξη ότι ως μέτοχος της «Τηλέτυπος» αναλαμβάνω τις ευθύνες μου.
Καθαρά, δημόσια και χωρίς σκοπιμότητες.
Το ίδιο αναμένω να κάνουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι (παλαιοί και νέοι), έτσι ώστε το Mega να λειτουργήσει ξανά και να επιστρέψει στην πρώτη θέση της τηλεθέασης, εκεί όπου πραγματικά ανήκει.
Φ.Μ.»