ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Κόκκινα πρωτοσέλιδα για τον... κόκκινο Ιβάν

Θορυβημένοι εμφανίζονται οι μιντιάρχες (παλαιοί και νέοι) μετά την μεταβίβαση του 20% του τηλεοπτικού σταθμού Μega στον Ιβάν Σαββίδη. Η ενόχλησή τους είναι έκδηλη και δημοσιοποιείται μέσω των Μέσων που κατέχουν και ελέγχουν. Πχ η πλευρά Αλαφούζου από χθες το βράδυ έχει ξεσαλώσει στον ΣΚΑΪ (τηλεόραση και ραδιόφωνο)  κατά της συμφωνίας Μπόμπολα - Σαββίδη ενώ και στην "Καθημερινή", μέσω του κύριου άρθρου της εφημερίδας, αναφέρεται σε «επιλεκτική ασυλία» σημειώνοντας ότι είναι «πολύ άκομψος ο τρόπος που επιχειρείται η προστασία του πυρήνα της παλαιάς διαπλοκής και η οικοδόμηση της διαδοχής της»!..
Επίσης το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Ελευθερία του Τύπου" (συμφερόντων Μαρινάκη) είναι αφιερωμένο στο deal Μπόμπολα - Σαββίδη και έχει τον... κατακόκκινο τίτλο..
«Τρύπωσε στο Mega ο κόκκινος Ιβάν / Σε πλήρη εξέλιξη το κυβερνητικό σχέδιο άλωσης των media / Ο υμνωδός του ΣΥΡΙΖΑ μπήκε στον σταθμό που είχε δαιμονοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ».
"Τα Νέα" από την πλευρά τους περιορίστηκαν στον "Μικροπολιτικό" με απλή καταγραφή της είδησης και των αντιδράσεων από τα κόμματα της αντιπολίτευσης ενώ το "Εθνος" του Φ. Μπόμπολα σε ένα «διακριτικό» δίστηλο κάνει λόγο για νέα σελίδα στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Mάλιστα το "Εθνος" αναφερει πως «η παρουσία ενός νέου επιχειρηματία στο μετοχικό κεφάλαιο του καναλιού δρομολογεί την άμεση επαναλειτουργία του και την ενδυνάμωσή του απέναντι στον ανταγωνισμό».
Και όλα αυτά με τους εργαζόμενους σε Mega και Πήγασο να παραμένουν απλήρωτοι περιμένοντας να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα πολλών μηνών.
Όταν στο βάλτο τσακώνονται τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια...