ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Hττες...

Πως ο ΑΝΤ1 εμφανίζεται ως ο μεγάλος χαμένος

Η επικράτηση στα σημεία του δελτίου ειδήσεων του ALPHA έναντι του ΑΝΤ1, μέχρι αυτήν την ώρα… έχει «μαλακώσει» τη βαριά ήττα στο πρόγραμμα, για την ακρίβεια την εχει επισκιάσει και επικοινωνιακά έχει καταφέρει να περάσει σε δεύτερο πλάνο και να μην «ακούγεται» όπως θα συνέβαινε σε άλλη περίπτωση!
Ως εκ τούτου στα media «παίζει» περισσότερο η ήττα του ΑΝΤ1, παρά την οριακή αύξηση που εμφάνισε στα νούμερα τηλεθέασης την τελευταία εβδομάδα και από το 14,5% ανέβηκε..
στο 14,7%.
Ενώ αντίθετα ο ALPHA το ίδιο διάστημα υποχώρησε και από το 13,7% βρέθηκε στο 11,9%… χωρίς όμως να υποστεί την επικοινωνιακή βάσανο!
Όπως και να ‘χει όμως, τόσο ο ΑΝΤ1 όσο και ο ALPHA, αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στο πρόγραμμα τους και παρά τη διαχείριση που κάνουν, δεν εχουν καταφέρει εως τώρα να αντιμετωπίσουν τις βαριές συνέπειες από την επέλαση του Survivor !
Στην ουσία οι όποιες κινήσεις έγιναν και από τα δυο κανάλια έπεσαν στο κενό… Αφού τα νέα προγράμματα του ΑΝΤ1, «Dancing» και «YFSF», δεν έφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, ώστε να ανασχέσουν τη δυναμική των αντιπάλων… Ενώ αντίστοιχα συνέβη και με τον ALPHA με το νέο πρόγραμμα «Το καλύτερο ζευγάρι» που επίσης σημειώνει μονοψήφιες επιδόσεις.
- από το enimerosi24.gr