ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Στην ΕΡΤ ο τελικός Άγιαξ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 24 Μαΐου 2017, στις 21:45

Οι δύο τελικοί των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων, του Champions League και του Europa League, είναι προ των πυλών και η ΕΡΤ θα είναι στην πρώτη γραμμή για να μεταφέρει όλη τη δράση.
Η αρχή γίνεται την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 και ώρα 21:45, όπου οι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το www.ert.gr τον τελικό του Europa League.
Αντίπαλες στον αγώνα, που θα διεξαχθεί στη Στοκχόλμη, δύο από τις ιστορικότερες ομάδες της Ευρώπης. Από τη μία, η νεανική και ενθουσιώδης ομάδα του Άγιαξ θα επιχειρήσει.. να προσθέσει ένα ακόμη τρόπαιο που θα τοποθετηθεί δίπλα στα θρυλικά κύπελλα του παρελθόντος και από την άλλη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με μεγάλη εμπειρία και στιβαρότητα και με καθοδηγητή τον Ζοζέ Μουρίνιο.
Τον αγώνα περιγράφουν ο Βασίλης Μπακόπουλος και ο Γιώργος Χαϊκάλης.
Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ακολουθεί η εκπομπή «EUROPA LEAGUE EΡΤ – POST GAME» με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Περικλή Μακρή, με όλα τα παραλειπόμενα και τις συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές. Καλεσμένος της εκπομπής είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης.