ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Δεν θα θυμίζει σε τίποτα τον Πέτρο Κωστόπουλο

Στο τελευταίο στάδιο πριν από την αλλαγή της ονομασίας και της νέας εμφάνισής του βρίσκεται το KoolNews.gr, άλλοτε ιδιοκτησίας Πέτρου Κωστόπουλου που μεταβιβάστηκε στη Liquid Media, τη μεγάλη εταιρία διαδικτυακών εκδόσεων όπως είναι το gazzetta, το insider, το zappit, ο meteorologos και πολλά άλλα.  Όπως είχε γράψει τον περασμένο Ιανουάριο ο Harddog, το KoolNews  «στο μέλλον δεν θα θυμίζει σε τίποτα τον Πέτρο  Κωστόπουλο», με τον οποίο είχε διακοπεί τότε η συνεργασία (ήταν άρθρο, καλοπληρωμένο μάλιστα, όπως ανέφεραν οι πληροφορίες). (Διαβάστε εδώ εκείνο το ρεπορτάζ του Harddog)
Το ανανεωμένο και αλλαγμένο KoolNews (διευθυντής του οποίου είναι ο Δημήτρης Πεφάνης και διευθυντής σύνταξης ο Κώστας Βαϊμάκης) αναμένεται να βγει στον αέρα σύντομα. Η νέα.. ονομασία που έχει επιλεγεί –και αυτήν θα δούμε αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή– είναι Reader. Το σάιτ προβάλλεται ως «δυναμικό, ανατρεπτικό, ειδησεογραφικό».
- από το harddog-sport