ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Άναψαν φωτιές μεταξύ νυν και τέως διευθυντή της Goal News

Ένα πρωτοσέλιδο χτύπημα στην Goal News της Παρασκευής με τίτλο «Άναψε φωτιές», πράγματι άναψε φωτιές στις (έτσι κι αλλιώς όχι αρμονικές) σχέσεις του νυν διευθυντή τής εφημερίδας Βαγγέλη Μπραουδάκη και του τέως Ανδρέα Δημάτου, ο οποίος σήμερα είναι διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Το θέμα της Goal News αναφερόταν σε δημοσίευμα της ισπανικής Marca, σύμφωνα με το οποίο ο προπονητής της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε ότι δεν ξέρει αν θα βρίσκεται την επόμενη περίοδο στη θέση του. Και αυτό μολονότι από την ΑΕΚ υπάρχει, αρμοδίως, ενημέρωση ότι ανανεώνεται η συνεργασία τους. Η δήλωση Χιμένεθ (υποτιθέμενη όπως παρουσιάστηκε, χαμένη στη μετάφραση) προκάλεσε τον επίμαχο τίτλο της Goal News. Όταν.. δημοσιοποιήθηκε το ηχογραφημένο απόσπασμα της δήλωσης, που ήταν διαφορετική, ο Ανδρέας Δημάτος με ανάρτησή του στο fb έκανε λόγο για παραβίαση των ορίων της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, την οποία «δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος να κρίνω, άλλοι είναι».
Στο διαδικτυακό σχόλιο Δημάτου απάντησε, επίσης μέσω διαδικτύου, ο Βαγγέλης Μπραουδάκης αναφέροντας ότι για τον Μελισσανίδη και τον Δημάτο «θα ήταν ευχής έργο να μην υπάρχει το Goal, συνεπώς να μην ενοχλεί (και) την ΠΑΕ ΑΕΚ».

- περισσότερα στο harddog-sport (ΕΔΩ)