ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Ολιγάρχες, ορντινάτσες πολιτικοί, αργυρώνητοι δημοσιογράφοι

...ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ πολιτικών και δημοσιογράφων καθότι οι πλειοψηφίες είναι ελεγχόμενες...

Γράφει ο Στέφανος Τζουμάκας

ΑΠΟ ΤΟ 1989 -τότε με το σκάνδαλο Κοσκωτά- έχω μιλήσει και έχω γράψει πολλές φορές για τις ολιγαρχίες και τα συστήματα εκμαυλισμού και εξαγοράς της πολιτικής και των πολιτικών από ολιγάρχες.
ΠΡΩΤΟΝ: Οι επιχειρηματίες-ολιγάρχες ή οι νέοι εκκολαπτόμενοι- που αγοράζουν κανάλια, εφημερίδες και ραδιόφωνα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το παραγωγικό κεφάλαιο και τις επιχειρήσεις της πραγματικής οικονομίας. Οι συνήθεις τύποι είναι χρηματιστές, εφοπλιστές, μεσίτες και κατασκευαστές καθώς και κάθε φορέας ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΩΝ δραστηριοτήτων, όπως κερδοσκοπίας, ξεπλύματος χρήματος, λαθρεμπορίου κλπ. Οι ίδιοι αγοράζουν και ποδοσφαιρικές εταιρίες -ομάδες. Και οι λόγοι είναι γνωστοί.Χειραγώγηση των πολιτών, εξαγορά ΙΣΧΥΟΣ σε κοινωνίες, συγκατάθεση κομμάτων και κυβερνήσεων για τις..
κερδοσκοπικές τους επιδιώξεις, χρησιμοποίηση λούμπεν οπαδών στα γήπεδα, μοίρασμα της πίτας στη διαφήμιση και καρτέλ σε τράπεζες, πετρελαιοειδή, σε έργα και στη διακίνηση προϊόντων.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Πολιτικές ηγεσίες που αποτυγχάνουν οι στρατηγικές τους επιλογές και οι προγραμματικές τους δεσμεύσεις, εισέρχονται στον επωνομαζόμενο χώρο της <<Πολιτικής Αναπηρίας >> συμπράττουν με τους καναλάρχες και λοιπούς ολιγάρχες σε διαπλεκόμενη αλληλουποστήριξη. Ενώ το κεντρικό ζήτημα είναι η αυτοκριτική και η διορθωτική πορεία, οι εν λόγω ηγεσίες επιβάλλουν χειραγώγηση και ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ με τους εν λόγω ιδιοκτήτες ΜΜΕ και εταιριών ποδοσφαίρου, φοροφυγάδων και παράνομων δραστηριοτήτων...
ΤΡΙΤΟΝ: Μετά το 1989 οι ολιγάρχες της διαπλοκής και των πολλαπλών ατιμώρητων κακουργημάτων προσεταιρίζονταν και εξαγόραζαν βουλευτές και υπουργούς ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΑΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΤΟΣ της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚ και προκειμένου να ελέγχουν και τις αλλαγές ηγεσιών,..ορισμένους και ορισμένες τους εξαγόραζαν αντι πινακίου φακής με τη μέθοδο της προβολής ., ως ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ . Κυριολεκτ ! Καθότι πολιτικά πρόσωπα ήταν ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ μέρος και ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ προγραμμάτων διαφημιστικών εταιριών. Και σήμερα διαθέτουν βουλευτές στα δύο προαναφερόμενα δεξιά κόμματα καθώς και σε άλλα μικρότερης επιρροής ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ η διατύπωση : ΒΓΑΙΝΕΙ στην τηλεόραση .Όποιος το λέει αυτό είναι αφελής . Η σωστή διατύπωση είναι : ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ να υποστηρίξουν ή που θέλουν να εκθέσουν και να χρησιμοποιήσουν στα ΜΜΕ..
ΤΕΤΑΡΤΟΝ: Τα ίδια και χειρότερα γίνονται στις ΗΠΑ, στη Μεγάλη Βρετανία, στη Γερμανία, στη Γαλλία κ.ο.κ.. Επιβάλλουν επιλογές μεγάλης; σημασίας, κατασκευάζουν και σερβίρουν ελεγχόμενα πρόσωπα . Εξαφάνισαν το δεξιό Φιγιόν , μόλις είπε ότι η Ευρώπη συμπεριλαμβάνει και τις χώρες μέχρι τα ΟΥΡΑΛΙΑ δηλαδή και τη ΡΩΣΙΑ., προκειμένου να προωθήσουν το συνέταιρο της ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ , το Μακρόν. Θα τελειώσουν το Σούλτς που στην αρχή τον προωθούσαν –ενώ δεν προέβαινε σε ηγετικές διαφοροποιήσεις - , φοβούμενοι τις εξελίξεις στη Γαλλία. Με την ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ του Μακρόν θα τον φέρουν σε εκλογικό ποσοστό - βοηθό της Μέρκελ ..Στήνουν τις εκλογές στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά του Κόρμπιν και υπέρ της Μέι ,με πρωτοφανή ασυδοσία .δημοσκοπήσεων , όπου στην αρχή εμφάνιζαν την Αγγλική δεξιά να προηγείται με διπλάσιο ποσοστό έναντι των Εργατικών και τώρα τα μαζεύουν .Στην ΑΘΗΝΑ όλοι γνωρίζουν γιατί οι παρασιτικοί ολιγάρχες στηρίζουν το γιό του Μητσοτάκη και το Πρώην ΠΑΣΟΚ .ΕΚΑΤΟ δις είναι τα κόκκινα δάνεια που έριξαν κανόνια μόνο στις Τράπεζες. Πέραν από τα 120 δις που διοχέτευσαν σε τράπεζες . έξω από τη χώρα .Στην Αθήνα όλοι ξέρουν ότι οι εταιρίες δημοσκοπήσεων παίρνουν παραγγελίες -καλά αμοιβόμενες; -από τη λούμπεν μεγαλοαστική μας τάξη για λογαριασμό του γιου του Μητσοτάκη ., ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ , ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΥΝ , ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ έχουν σημαντικό έργο διαχρονικά .Άλλοι είναι οι ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ, οι ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ, οι ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΕΣ οι ΜΕΤΑΠΡΑΤΕΣ, οι ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ,οι ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ .Αυτή την πρακτική συνεχίζουν και θα συνεχίζουν στο διηνεκές αφού υπάρχουν ηγεσίες και κόμματα με πολιτικές αναπηρίες που επιδιώκουν ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με κλεπτοκράτες , λαθρέμπορους και κερδοσκόπους ..Αυτή η πρακτική θα συνεχίζεται όσο υπάρχουν πολιτικοί χωρίς πολιτικές και κοινωνικές αρχές .
ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

Αθήνα 23 Μάη 2017.
Στέφανος Τζουμάκας

Υστερόγραφο: Εκτός από τις ορντινάτσες πολιτικούς –οι ολιγάρχες- δεν θα ευτέλιζαν επιτυχώς το δημόσιο βίο αν δεν είχαν και πρόθυμους, αργυρώνητους δημοσιογράφους, όπου και εδώ μένει να αποδεικνύεται κάθε φορά ότι δεν είναι όλοι το ίδιο .
ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ πολιτικών και δημοσιογράφων καθότι οι πλειοψηφίες είναι ελεγχόμενες ..


- πηγή: facebook