ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Με τον Τζίγκερ συναντήθηκε η Τρέμη

Πολύ υψηλού επιπέδου λέγεται ότι ήταν η συνάντηση που έκανε η Ολγα Τρέµη για να βολιδοσκοπήσει την πιθανότητα συνεργασίας της µε το Star την επόµενη σεζόν.
Η γνωστή δηµοσιογράφος είχε επαφή µε τον Γιάννη Βαρδινογιάννη (Τζίγκερ ή Τζίγγερ), ο οποίος όµως φαίνεται ότι κινήθηκε στη λογική πως δεν υπάρχει σχεδιασµός στο κανάλι για αλλαγές στον ενηµερωτικό τοµέα, ο οποίος πάει καλά και έχει αποκτήσει σηµαντική παρέµβαση.
  ***
Tοποθετήσεις νέων διευθυντών στην ΕΡΤ. Ο λόγος για τις αλλαγές στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ µε την αντικατάσταση του Τάσου Επιτρόπου από τον Γ. ∆άρα και τη διατήρηση του Γ. Καλοφωλιά σε..
διευθυντική θέση στον τοµέα των ειδήσεων. Ακόµη, αντικαταστάθηκε ο Ν. Τσιµπίδας, που είχε την αρµοδιότητα των ειδήσεων στο ραδιόφωνο (δείτε ΕΔΩ), από τον Γ. Πίκουλα.
Στο Kosmos παραµένει ο Λεωνίδας Αντωνόπουλος, για το ∆εύτερο προορίζεται η Βάνα ∆αφέρµου ενώ θα αντικατασταθεί ο Γ. Παπαζαχαρίου.
***
Η «Θεσσαλία Times» είναι η νέα free press εφημερίδα, η οποία επιδιώκει να ενισχύσει και να συνδράμει στην ενημέρωση στην περιοχη της Θεσσαλίας. Η εφημερίδα διανέμεται σε 15.000 φύλλα και αποστέλλεται ηλεκτρονικά σε 20.000 διευθύνσεις. «Η εφημερίδα μόλις με μια έκδοση της τον Μάιο του 2017, έκανε αίσθηση στην τοπική κοινωνία της Θεσσαλίας και ενσωματώθηκε στον χώρο των ΜΜΕ ως πύλη ενημέρωσης και φωνή των Θεσσαλών», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

-πηγή: Secret / Παραπολιτικά