ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Μέτωπο απέναντι στη «Χρυσή Αυγή»

Η ΕΣΗΕΑ στο πλευρό της ΠΟΣΠΕΡΤ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ δηλώνει την συμπαράστασή του στην ΠΟΣΠΕΡΤ, στους εργαζόμενους της ΕΡΤ που επιμένουν να αντιστέκονται στα κηρύγματα μίσους της Οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», καθώς και στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Παναγιώτη Καλφαγιάννη, που απειλείται με προσωποκράτηση.
Με αγωγή που υπέβαλλε ο Ν. Μιχαλολιάκος ζητεί να καταδικασθεί η Ομοσπονδία και ο Πρόεδρός της, επειδή οι συνάδελφοι άσκησαν το συνδικαλιστικό τους δικαίωμα.
Το… αδίκημα της ΠΟΣΠΕΡΤ είναι η απόφασή της να κάνουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ στάση εργασίας κάθε φορά που υπάρχει μετάδοση για την «Χρυσή Αυγή»...
Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει και αποδοκιμάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις ναζιστικές πρακτικές και συμμετέχει ενεργά στην συνολική κοινωνική περιφρόνηση απέναντι στα διχαστικά, ρατσιστικά και μισαλλόδοξα σχέδια της «Χρυσής Αυγής», που πλήττουν τώρα τον πυρήνα των ατομικών δικαιωμάτων του κόσμου της εργασίας και της ενημέρωσης.