ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

«Ο Μαρινάκης πάει να πάρει τον ΔΟΛ»

Δοκιμάζεται η αντοχή του συστήματος και η συμμαχία των καναλαρχών

«Ο Μαρινάκης πάει να πάρει τον ΔΟΛ» ακούγεται όλο και πιο έντονα τις τελευταίες ώρες όσο πλησιάζει δηλαδή η κρίσιμη ημερομηνία της 31ης Μαΐου.
Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να υπάρξει δυνατή σύγκρουση, δεδομένου ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού φέρεται αποφασισμένος να μπει στον ιστορικό οργανισμό.
Κάτι που σύμφωνα με άλλες πηγές, λέγεται ότι έχει και την έμμεση παρότρυνση του συνόλου σχεδόν των καναλαρχών που εσχάτως έχουν συνασπισθεί εξαιτίας της αιφνιδιαστικής κίνησης.. Μπόμπολα να πουλήσει το 19,7% των μετοχών του στο MEGA στον Ιβάν Σαββίδη.
Φυσικά μέχρι την τελευταία στιγμή όλα είναι ανοιχτά και όλα μπορεί να συμβούν. Για αυτό το μόνο βέβαιο είναι η επιθυμία των καναλαρχών να περιορίσουν με κάθε τρόπο την επεκτατική διάθεση του ομογενούς επιχειρηματία στα ΜΜΕ και όχι μόνο… Ο ΔΟΛ λοιπόν είναι ένα γήπεδο που θα δοκιμαστεί η αντοχή του συστήματος και θα δείξει τη δυναμική της η συμμαχία Αλαφούζου, Μαρινάκη, Κυριακού, Κοντομηνά και Βαρδινογιάννη.
- πηγή: enimerosi24