ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

«Ξέρεις, ενοχλήθηκε ο Κυριάκος από αυτό που έγραψες»...

 Κάτι τρέχει στη ΝΔ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπόσχεται να φέρει δουλειές ως κυβέρνηση, αλλά ως αξιωματική αντιπολίτευση επιδιώκει να κλείσει και αυτές που υπάρχουν. Ειδικά αν κατά την κρίση του η  ύπαρξή τους δεν είναι… φιλική προς το κόμμα του.
Ένας επιχειρηματίας στο χώρο των ΜΜΕ -ο Μπόμπολας-  με υψηλό δανεισμό, με απλήρωτους εργαζόμενους, με εκκρεμείς υποχρεώσεις, πούλησε τη συμμετοχή του στο ΜΕΓΚΑ σε άλλον επιχειρηματία -τον Σαββίδη.
Γούστο τους και καπέλο τους. Αν κάτι δεν είναι σύννομο σ’ αυτή τη συναλλαγή, υπάρχουν αρμόδιες αρχές να το εξετάσουν -και προφανώς το εξέτασαν.  Το μόνο βέβαιο είναι ότι κανείς επιχειρηματίας δεν υποχρεούται να ρωτάει κανέναν πολιτικό για ό,τι κάνει. Αλίμονο αν πέφτει λόγος στα κόμματα ποιος θα συμφωνεί με ποιον. Θα ήταν η..
αποθέωση το κρατισμού –και κάτι χειρότερο…
Το σύστημα Κυριάκου όμως δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Ενδιαφέρεται να επιβιώσουν τα ΜΜΕ μόνο με την προϋπόθεση ότι θα τον υποστηρίζουν. (...)
Το είχε κάνει ο Κυριάκος με προκλητικό και εξ ίσου ανάλγητο τρόπο, μέσα στη Βουλή, όταν ακούστηκε ότι ο Σαββίδης μπορεί να αποκτήσει τον ΔΟΛ, να τον εξυγιάνει και να τον θέσει σε κανονική λειτουργία – βρίσκοντας  παπαγαλάκια και  στις εφημερίδες του καταρρεύσαντος Συγκροτήματος.
Για το πρόεδρο της ΝΔ ο Στ. Ψυχάρης, εκδότης  ακόμη των εφημερίδων, δεν είχε δικαίωμα να αλλάξει γραμμή, ακόμη και αν επρόκειτο για… διόρθωση  της  υποστήριξης στον Σαμαρά και τον Κυριάκο που δεν ήταν ότι πιο φυσιολογικό για τον ΔΟΛ.
Ειδικά με το περιεχόμενο των μίντια έχει  κάποιο πρόβλημα. Είναι γνωστό ότι παρενέβη στον Χατζηνικολάου για να  φιμώσει έναν -άκομψο είναι αλήθεια- παραγωγό του ραδιοφώνου του. Το ίδιο έκανε στον Κυριακού γιατί όρισε διευθυντικό στέλεχος κάποιον που δεν ήταν της αρέσκειας του- και ας ήταν πρώην υπουργός της ΝΔ. Είναι επίσης γνωστές οι παρεμβάσεις  του επιτελείου του  σε στυλ «ξέρεις, ενοχλήθηκε ο Κυριάκος από αυτό που έγραψες». Η ακόμη και τα προσωπικά τηλεφωνήματα του ιδίου -αλά Σαμαρά.(...)
- από κείμενο του Γιώργου Λακόπουλου στο Ανοιχτό παράθυρο (ολόκληρο ΕΔΩ)