ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Πιέσεις στον Mr Chipita να καταθέσει προσφορά για ΔΟΛ...

…από την αξιωματική αντιπολίτευση - Διαψεύδει ξανά ο επιχειρηματίας

«Κανένα ενδιαφέρον για την εξαγορά του ΔΟΛ δεν υπάρχει». Αυτό αναφερόταν σε ανακοίνωση, στις αρχές Απριλίου, του επικεφαλής του Ομίλου Chipita Σπύρου Θεοδωρόπουλου που διέψευδε δημοσίευμα που τον εμφάνιζε να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την εξαγορά του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον από κοινού με άλλους επιχειρηματίες, μεταξύ των οποίων και ισχυροί παίκτες του ευρύτερου χώρου της επικοινωνίας και της διαφήμισης, να εξαγοράσει την εταιρία όταν ο ειδικός διαχειριστής προχωρήσει στη ρευστοποίηση του ενεργητικού της.
 Τώρα και παρά τη διάψευση του Mr Chipita ότι δεν ενδιαφέρεται για την εξαγορά του ΔΟΛ,..
άλλες  πληροφορίες υποστηρίζουν, όπως γράφει το enimerosi24, ότι υπάρχουν έντονες πολιτικές πιέσεις προς τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο να αλλάξει γνώμη και να καταθέσει προσφορά για τον ιστορικό οργανισμό.
Συγκεκριμένα λέγεται ότι οι εν λόγω πιέσεις προέρχονται από το χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αποδίδονται στο περιβάλλον του προέδρου της ΝΔ.
Ο επιχειρηματίας ωστοσο διαψεύδει ότι ζήτησε και έλαβε τον φάκελο που καθορίζει το πλαίσιο της εκποίησης του ΔΟΛ. «Ουδέποτε παρελήφθη τεύχος σχετικό με τον υπό εξέλιξη διαγωνισμό για την απόκτηση του ΔΟΛ και επιπλέον δεν υφίσταται κανένα σχετικό ενδιαφέρον», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του...