ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Οταν μου τηλεφώνησαν από του Μητσοτάκη

Ο Γιωργάκης της ΝΔ και το υστερόγραφο του Βαξεβάνη

«Οι συνεργάτες του Kυριάκου Μητσοτάκη παίρνουν τηλέφωνα σε media shops, επιχειρηματίες, διαφημιστικές και κυρίως τράπεζες και ζητούν να κοπεί η διαφήμιση σε "εχθρικά Μέσα". Ανάμεσα σε αυτά τα Μέσα είναι το Documento, και το koutipandoras.gr. Ο Κυριάκος με τη βεβαιότητα της εκλογής του ως πρωθυπουργού διατυμπανίζει πως "τον Βαξεβάνη θα τον καταστρέψω όταν αναλάβω"».
Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης σε άρθρο του με τίτλο «Κυριάκος, ο Γιωργάκης της ΝΔ» και προκάλεσε την άμεση αντίδραση του προέδρου της ΝΔ: ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω συνεργάτη του  επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο και τον ενημέρωσε  ότι, όπως του διεμήνυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, ουδέποτε έκανε τέτοια αναφορά, καθώς κάτι τέτοιο δεν συνάδει με τον ρόλο του.
Στη συνέχεια, ο Κώστας Βαξεβάνης συμπλήρωσε το άρθρο του με το κάτωθι υστερόγραφο:..

«Μετά τη δημοσίευση του άρθρου, άνθρωπος που ανήκει στον κύκλο του Κυριάκου Μητσοτάκη επικοινώνησε μαζί μου για να μεταφέρει την προσωπική του διαβεβαίωση πως ουδέποτε έκανε τέτοιου είδους σχόλια για μένα και την καταστροφή μου που ετοιμάζει. Με καλή πίστη και παρά την επιμονή των πηγών μου, επειδή θεωρώ πως η πολιτική και η δημοσιογραφία πρέπει να βρίσκονται μακριά από τέτοιες αντιλήψεις, αποδέχομαι τη διαβεβαίωση και χαίρομαι γιατί ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε αυτή την κίνηση, χωρίς να προσθέσει μάλιστα κανένα σχόλιο για όσα άλλα γράφω γι' αυτόν, τα οποία δεν του είναι και τόσο ευχάριστα φαντάζομαι. Το αποτιμώ ως μια έντιμη και ειλικρινή κίνηση. Παρ' όλα αυτά οφείλει ως πρόεδρος της ΝΔ, να την κρατήσει μακριά απ' αυτές τις μεθόδους τις οποίες ακόμη και αν δεν επικροτεί όπως υποστηρίζει, τις επιτρέπει έστω με την ανοχή του. Αν δυσκολεύετε να καταλάβει τι εννοώ, ας ρίξει μια ματιά στο τουίτερ του αντιπροέδρου του».