ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Λ. Κρέτσος: δεν θα χαριστούν δάνεια του Μπόμπολα

«Η κυβέρνηση δεν θέλει να ελέγξει τα μέσα ενημέρωσης. Δεν ισχύει ότι ασκούνται πιέσεις» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Γιώργο Τράγκα ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος ενώ για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών που κρίθηκε άκυρος από το ΣτΕ δήλωσε ότι το φάσμα δεν είναι απεριόριστο. «Η πραγματικότητα σύμφωνα με τα στοιχεία είναι ότι χωρούν μέχρι 6-7 κανάλια υψηλής ευκρίνειας» τόνισε.
Για τον Ιβάν Σαββίδη ο Λ. Κρέτσος είπε ότι δεν μπορεί η κυβέρνηση να φιμώσει κανέναν επιχειρηματία να εκφράζει την άποψή του. Για την αγοραπωλησία του ΠΗΓΑΣΟΥ και την συμμετοχή Σαββίδη ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται..
να χαριστούν δάνεια και εξέφρασε την άποψη ότι προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούν και οι διοικήσεις των τραπεζών.
Την ίδια ώρα και σχετικά με το θέμα της αδειοδότησης των τηλεοπτικών καναλιών και το ΕΣΡ ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Ν. Παππάς, έγραφε στο twitter: «Εχουμε υποστηρίξει με κάθε τρόπο το ΕΣΡ & όλοι μας πρέπει να προσπαθήσουμε να γίνουμε σύννομοι. Ο δημόσιος διάλογος θα μας βοηθήσει όλους».