ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Κυρία Σία, είναι ανακριβές το ρεπορτάζ σας…

Ο Τζανακόπουλος δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων, για την αγορά μετοχών του MEGA, από τον  Σαββίδη…

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στις επίμονες ερωτήσεις της παρουσιάστριας του δελτίου, για την αγορά του 20% των μετοχών του MEGA («δεν σας κάνει εντύπωση η συναλλαγή του κυρίου Σαββίδη με τις τράπεζες»;) απαντούσε σταθερά «ρωτήστε τις τράπεζες».
Η Σία προσπάθησε να τον στριμώξει, αλλά μάλλον δεν τα κατάφερε, καθώς τα ερωτήματα που απηύθυνε στον Τζανακόπουλο, παρά τον εριστικό τους χαρακτήρα, ήταν εύκολα.
Λίγο νωρίτερα, σχετικά με το ρεπορτάζ και το σχόλιο του Μπάμπη Παπαδημητρίου που είχαν.. προηγηθεί για το χρέος, τα χαρακτήρισε ανακριβή και υποστήριξε πως η εκταμίευση της δόσης έχει ήδη δρομολογηθεί.
Αναλυτικά:
- Θέλω να είμαι ειλικρινής. Σχεδόν τίποτα από όσα ανέφερε ο ανταποκριτής σας, δεν είναι αληθή.
Ανέφερε για παράδειγμα ότι ο κ. Τσακαλώτος έγινε δέκτης κατηγοριών από συναδέλφους του για το ζήτημα των συλλογικών διαπραγματεύσεων. Τίποτα τέτοιο δεν ακούστηκε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης.
- Δεν υπήρχε καμία κριτική σε ότι αφορά τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών και του πρωθυπουργού, σε σχέση με την μη εφαρμογή των μέτρων, σε περίπτωση που δεν θα συμμετάσχει το ΔΝΤ. Καμία γκρίνια. Αντιθέτως, η κυρία Λαγκάρντ σε συζητήσεις με τον πρωθυπουργό του είπε πως βρίσκει απολύτως εύλογο το αίτημα του.
- Επίσης, το τελικό κείμενο της πρότασης, δεν είναι αυτό που ανέφερε ο δημοσιογράφος σας. Το χθεσινό κείμενο που κατατέθηκε περιελάμβανε και πρόταση για το χρέος η οποία βέβαια απορρίφθηκε από μία σειρά εμπλεκόμενων.
- Αλλά ήταν ανακριβές και κάτι άλλο. Το 18 – 1 που είπε ο κ. Παπαδημητρίου. Βλέπουμε σήμερα ότι ο παγκόσμιος Τύπος υποστηρίζει το ηθικό και νομικό δικαίωμα της Ελλάδος, να πάρει μία δέσμευση για το χρέος.
- Θέλω όμως να ξεκαθαρίσω, γιατί και αυτό ακούστηκε, πως δεν υπάρχει κανένα σενάριο που δεν περιλαμβάνει εκταμίευση δόσης. Έχει ήδη δρομολογηθεί…

από το nonews-news