ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Στο ΣΚΑΪ έχουν… σκάσει

Απολαυστικοί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κάνουν κάζο στο ΣΚΑΪ για τις μαύρες πλερέζες που φόρεσαν στο Φάληρο μετά την... επίσημη είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στα ΜΜΕ.
«Σκά(ι)σανε με το MEGA» ο τίτλος στο inpaok.com. «Στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού υπήρχε κλίμα… κηδείας με τους δημοσιογράφους του καναλιού να μιλούν ειρωνικά και αφήνοντας αιχμές για την συναλλαγή» γράφουν. Και συνεχίζουν: «Όπως φαίνεται στον ΣΚΑΪ έχουν… σκάσει, καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν πως θα έχουν απέναντι τους έναν τόσο δυνατό και ισχυρό ανταγωνιστή».
Ο ΣΚΑΪ «χτυπά» (ξανά) λοιπόν τον Σαββίδη για το Mega. Συνέχεια στην κόντρα μεταξύ Γιάννη Αλαφούζου και Ιβάν Σαββίδη, η οποία αναζωπυρώθηκε με αφορμή το ποδόσφαιρο. Αυτή.. τη φορά το πεδίο της αντιπαράθεσης είναι η εξαγορά από τον δεύτερο του 19,6% του Mega από τον Πήγασο (EΔΩ) που προκάλεσε ουκ ολίγες αντιδράσεις μέχρι τώρα.
Στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ανέφεραν ότι πρόκειται για «διαπλοκή» και συμφωνία με «οσμή σκανδάλου», παραθέτοντας ερωτήματα σχετικά με τη στάση των τραπεζών και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Mega και η Τηλέτυπος τους τελευταίους μήνες.
Δεν έχουν πιθανότατα άδικο να μιλούν για διαπλοκή μεταξύ Σαββίδη και κυβέρνησης, αλλά όχι να σηκώνει την παντιέρα του πολέμου (ενάντια στη διαπλοκή!) ο ΣΚΑΪ. Μην τρελαθούμε κιόλας...

- από το e-tetradio