ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Εκρηξη παγιδευμένου φακέλου στα χέρια του Λ. Παπαδήμου

Ελαφρά τραυματισμένος ο πρώην πρωθυπουργός από την έκρηξη μέσα στο αυτοκίνητό του

Στον Ευαγγελισμό μεταφέρθηκαν ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, ο οδηγός του και ένα ακόμη άτομο, οι οποίοι τραυματίστηκαν στη έκρηξη που σημειώθηκε  στo αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο πρώην πρωθυπουργός, στον οδό Μάρνη και 3ης Σεπτεμβρίου.
Η έκρηξη έγινε, ενώ το όχημα ήταν εν κινήσει και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για παγιδευμένο φάκελο. Σύμφωνα με τις πρώτες εικόνες το αυτοκίνητο έχει υποστεί ζημιές.
Οι πρώτες πληροφορίες από το ΕΚΑΒ αναφέρουν ότι η ζωή τόσο του Παπαδήμου, όσο και του οδηγού του  και του συνοδού του δεν διατρέχουν κίνδυνο.
Ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να έχει τραυματισθεί στα πόδια και στην κοιλιακή χώρα ενώ..
πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρει εκδορές.
Σημειώνεται ότι τον περασμένο Μάρτιο η Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς είχε αποστείλει σειρά παγιδευμένων φακέλων σε οικονομικούς στόχους στην Ευρώπη.
To νοσοκομείο Ευαγγελισμός έβγαλε ανακοινωση όπου αναφέρεται:
"Στις 18:10 διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο πρώην Πρωθυπουργός κος Λουκάς Παπαδήμος, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός»", υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ευαγγελισμού για την κατάσταση της υγείας του Λουκά Παπαδήμου και προσθέτει:
"Μετά την παροχή των πρώτων Βοηθειών, για αρκετά επιφανειακά τραύματα, στον θώρακα, την κοιλία και τους μηρούς, υπεβλήθη σε πλήρη κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο. Αποφασίστηκε ο χειρουργικός καθαρισμός τραύματος της πρόσθιας επιφανείας του δεξιού μηρού, στον οποίο αυτή τη στιγμή ο ασθενής υποβάλλεται. Κρίθηκε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία. Οι συνοδοί του, έφεραν ελαφρά επιφανειακά τραύματα για τα οποία δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες και παραμένουν σε νοσηλεία για προληπτικούς λόγους".