ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Xούκλη, Καραϊβάζ και Χατζηνικολάου: καμία σχέση!

«Τι είπε η Μαρία πριν φύγει από τον ANT1»

Για το τέλος της συνεργασίας του με το κανάλι, αλλά και για το πως έφυγε η Μαρία Χούκλη, μίλησε στο «Εψιλον» ο πρώην αστυνομικός συντάκτης του ΑΝΤ1, Γιώργος Καραϊβάζ, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από το κανάλι του Αμαρουσίου.
«Τιμώντας το όνομά της και την υπόστασή της ως επαγγελματίας και ως άνθρωπος, ήρθε, μας χαιρέτησε όλους μέσα στον ΑΝΤ1. Ανακοίνωσε πως η απόφασή της δεν έχει σχέση με την έλευση του Νίκου Χατζηνικολάου, αλλά ήταν για κάποιους δικούς της προσωπικούς λόγους», είπε.
«Η δική μου απομάκρυνση από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1..
ήταν οικειοθελής. Ήταν ενός είδους παραίτηση επειδή πραγματικά θεώρησα ότι έκλεισε ένα κύκλος κι επειδή πίστευα ότι αφενός ότι είχα να δώσω στον ΑΝΤ1 το έχω δώσει, αφετέρου ότι είχε να μου δώσει ο ΑΝΤ1 -και μου έδωσε πολλά πράγματα- μου τα είχε δώσει. Οπότε έφτασε αυτή η χρονική καμπή που θα έπρεπε να αποχωρήσω. Καμία σχέση δεν έχει η δική μου η αποχώρηση με τον ερχομό του Νίκου Χατζηνικολάου», διευκρίνισε ο αστυνομικός συντάκτης.
- πηγή: topontiki